Okładka książki - Koci Domek Gabi. Rysuję i ścieram

Koci Domek Gabi. Rysuję i ścieram

Ferie to czas odpoczynku, beztroskiej zabawy, ale też niestety czasami nudy, szczególnie kiedy pogoda nie pozwala wyjść na dwór. Warto mieć w domu coś, co sprawi, że dziecko zajmie się tym na dłużej i będzie z tej rzeczy zadowolone.
Rysuję i ścieram to książka z zadaniami z bajki Koci Domek Gabi, pewnie większość dzieci ją zna i lubi. Do książki dołączony jest czarny mazak, który posłuży nam do wykonania zadań, mamy tutaj labirynty, szukanie różnic, tworzenie muzyki, sudoku, szukanie cieni, test na spostrzegawczość oraz wiele innych. To, co w tej książce jest najlepsze to właśnie ten mazak, który można zetrzeć i robić zadania od nowa, jest to fantastyczne rozwiązanie, jeżeli mamy dwójkę dzieci, najpierw jedno może cieszyć się nową książką, a potem drugie.
Ja zachwyciłam się tutaj samym wykonaniem, strony są bardzo solidne i śliskie, a grafika ma tak piękne barwy, że aż chce się cały czas tę książkę oglądać. Pewnie, dopóki mazak się nie wypisze, moje dzieci będą ścierać strony i robić zadania od nowa, ponieważ bardzo im się one spodobały.

Informacje dodatkowe o Koci Domek Gabi. Rysuję i ścieram:

Wydawnictwo: HarperKids
Data wydania: 2026-01-14
Tytuł oryginału: Gabbys Dollhouse Wipe Clean Activity Book
Dodał/a opinię: Karolina Radlak

Tagi: Książki interaktywne oraz książki aktywizujące Książki do kolorowania Dzieci od ok. 3 lat

Zobacz opinie o książce Koci Domek Gabi. Rysuję i ścieram

Kup książkę Koci Domek Gabi. Rysuję i ścieram

Suicide Squad Tajna historia oddziału specjalnego X, tom 6
Okładka ksiązki - Suicide Squad  Tajna historia oddziału specjalnego X, tom 6

Szósty i ostatni tom serii Suicide Squad - Oddział Samobójców z linii wydawniczej DC Odrodzenie. Obecnie Oddział Specjalny X jest lepiej znany jako Suicide...

Tradycja Kartezjańska po zwrocie afektywnym. Mieke Bal: Reasonable Doubt
Okładka ksiązki - Tradycja Kartezjańska po zwrocie afektywnym. Mieke Bal: Reasonable Doubt

Publikacja jest znacząca z trzech powodów. Po pierwsze, pokazuje, w jaki sposób teoria i filozofia stają się praktyką nie tylko poznawczą, ale i doświadczeniową...