Modus Operandi

[Reklama] AMARE

Mawiają, że najciemniej pod latarnią. I muszę przyznać, że coś w tym jest. Czasami nasz umysł plata nam figle i nie sposób dostrzec tego, co mamy tuż w zasięgu ręki.
   Biorąc książkę do ręki nawet nie przypuszczałam, że aż tak się w niej zatracę. Autorka dosłownie przeniosła mnie w czasie. Powędrowałam do innego kraju, do innego życia. Życia pełnego tajemnic i sekretów. Niebezpieczeństwa czyhającego na każdym kroku.
   Pierwszy tom serii wciągnął mnie od pierwszej strony. Zapewnił mi rozrywkę na najwyższym poziomie. Dostarczył adrenaliny i pełną gamę emocji. Emocji zmieniających się niczym w kalejdoskopie.
   Popłynęłam na kartach powieści a finał okazał się zbyt szybki. Zdecydowanie chciałam jeszcze dłużej potowarzyszyć bohaterom, których polubiłam. Lena, Mia, Martin i Elias to postacie obok których nie można przejść obojętnie. Fascynują i intrygują a badanie ich charakteru dostarcza przyjemnością i satysfakcji.
   Bardzo dobra powieść. Przemyślana i misternie utkana fabuła. Pełna kruczków z zakresu prawa, wykładów. Ale nie tylko. Został tu bowiem umiejętnie wplątany motyw rodziny. A także scen uniesień, które rozpalają do czerwoności. Wyraziste, odważne, pełne chemii, pasji i uczucia.
   Ja chcę kontynuację na już! Koniecznie chcę poznać ciąg dalszy wydarzeń. Aż mnie nosi, by ponownie spotkać się z tą czwórką.
   Nie zastanawiajcie się - czytajcie. Nie będziecie żałować. Ja od autorki czytam wszystko i biorę w ciemno, bo wiem że zostanę usatysfakcjonowana.

Polecam

Kup książkę Modus Operandi

Rozgrywający
Anne Marie 0
Okładka ksiązki - Rozgrywający

Miłość ponad wszystko czy kariera wbrew wszystkiemu? Podczas Mistrzostw Świata w futbolu amerykańskim Eryk Lisowski zostaje poważnie sfaulowany i trafia...

Niedobrani
Anne Marie0
Okładka ksiązki - Niedobrani

Czwórka studentów - dwóch chłopaków i dwie dziewczyny, do niedawna nieznajomi z zupełnie innych środowisk i o odmiennych charakterach - stała się naprawdę...

Złote góry
Klaudiusz Szymańczak