Okładka książki - Muminki. Miłe chwile. Urocza i relaksująca kolorowanka

Muminki. Miłe chwile. Urocza i relaksująca kolorowanka

Książeczka to kolorowanka, w której znajdziemy głównie strony związane z Muminkami. Są bardzo różnorodne, o różnym poziomie trudności. Niektóre są dość proste, w innych znajdziemy wiele szczegółów. To wszystko sprawia, że nadają się zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych.

W książeczce znajdziemy aż 96 stron. To sprawia, że będzie zajęcie na dłuższy czas.

Sporą zaletą jest fakt, że można ją kolorować nie tylko kredkami. Bez problemu można używać również flamastrów, jak i wszelkich innych technik, które mamy ochotę wypróbować. Każdy obrazek to osobna kartka.

„Muminki. Miłe chwile. Urocza i relaksująca kolorowanka” to książka, które będzie wspaniałym pomysłem na prezent dla każdego, kto lubi kolorować. Ze swojej strony polecam.

Recenzja pojawiła się również na moim blogu - Mama, żona - KOBIETA

Dodał/a opinię: Anna Kaczor

Tagi: Książki do kolorowania Dzieci od ok. 5 lat

Zobacz opinie o książce Muminki. Miłe chwile. Urocza i relaksująca kolorowanka

Kup książkę Muminki. Miłe chwile. Urocza i relaksująca kolorowanka

Justice League. Kolorowanka dla superbohaterów
Okładka ksiązki - Justice League. Kolorowanka dla superbohaterów

Czasami pewnie wydaje ci się, że aby wykonać wszystkie zadania przewidziane w planie dnia, trzeba być superbohaterem i że nikomu innemu nie może się...

Mięciutkie książeczki. Pojazdy
Okładka ksiązki - Mięciutkie książeczki. Pojazdy

Mięciutkie książeczki to seria z bezpieczną i mięciutką pianką. Każda książeczka to kolejny istotny temat w rozwoju malucha: poznawanie kolorów, zwierząt...