🍇„OWOC ŻYWOTA SŁODKIEGO” to gorący romans od którego ciężko się oderwać.Przestawione życie studenckie i ekscesy bohaterki powodują wypieki na twarzy. Bohaterka po latach zakazów wreszcie przeżywa życie tak,jak tego chce! Żyje pełną piersią,potrafiąc mówić wprost,nie bojąc się konfrontacji.Jest dziewczyną,która czerpie z przyjemności mnóstwo wrażeń a partnerzy muszą za nią nadążyć.Przyjaciele nie oceniają,tylko wspierają w chwilach tego potrzebnych.Ich relacje powodują nieraz wybuch śmiechu i momentów,których nigdy się nie zapomni.
🍇Sięgając po książkę przygotujcie się na gorącą jazdę bez trzymanki! Maggie potrafi się bawić i czytelnik jej w tym towarzyszy.Drobne wpadki uczą przed kolejnymi potknięciami,a nieraz zrażają na moment do innych.Historia potrafi zaskoczyć nie tylko dynamiczną akcją,ale również poznawaniem przeszłości bohaterki i jej relacji z rodzicami.One bywały trudne i przekonujemy się o tym!
🍇Otrzymane trzy części,na które książka została podzielona ukazują etapy życia bohaterki,w których widać jej przemianę,odwagę do podejmowanych decyzji i dania sobie szansy,aby poczuć wreszcie coś wartościowego.
🍇„OWOC ŻYWOTA SŁODKIEGO” to historia,której się nie zapomni.Jest odważną i bezpośrednią opowieścią o świadomych wyborach swojej seksualności oraz o tym,że warto walczyć o uczucie,mimo przeciwności losu.Jestem nią zachwycona i bardzo wam ją polecam📖Czytajcie i bawcie się znakomicie z Maggie📖
Wydawnictwo: Wydawnictwo Postępu
Data wydania: 2025-11-27
Barbara Dębska
Terapeuta, przed którym obnażysz wszystko Janet jest nieugiętą bizneswoman. Jej życie to pozorne spełnienie marzeń. Za fasadą perfekcji kryją się jednak...