Okładka książki - Psychol. Spirala zła

Psychol. Spirala zła

Tom 2 cyklu Psychol

Na rynku wydawniczym pojawiła się druga część książki, która jest niezwykle mocną i wstrząsającą pozycją, przeznaczoną dla czytelników o mocnych, wręcz stalowych nerwach. Po lekturze tomu pierwszego długo dochodziłam do siebie i często powstrzymywałam torsje. Uwierzcie, że tu wcale nie jest lepiej, a autorka dołożyła wszelkich starań, by ta powieść okazała się jeszcze bardziej spektakularna, tajemnicza i brutalna.

Niestety Piotr i Marta się rozstali, jednak żadne z nich nie może przestać myśleć o drugim. Uczucia jakie żywią do siebie są intensywne i przeszkadzają w codziennej egzystencji. Ich spokój zakłóca pewien mężczyzna, który pragnie dokończyć nagrywanie filmu. Odnajduje on dziewczynę i porywa, a do czego jest zdolny wiedzą tylko jego ofiary.

Czy Piotr odnajdzie i uratuje Martę, a może jest już na to za późno? Czego ona doświadcza i czy zdoła to przetrzymać? Kim jest tajemniczy porywacz, który preferuje brutalne gwałty i bicie do nieprzytomności. Kim jest komisarz Zieliński i jaką odegra on rolę w tej historii?

Po wcześniejszej książce pani Moniki, byłam już trochę przygotowana na to co czeka każdego czytelnika. Jednak i tak było mnóstwo przerażających, mocnych scen, otrzymałam lawinę emocji tak silnych, że brakowało mi tchu, próbując złapać oddech jak ryba wyjęta z wody, a w głowie zapanował totalny chaos. Tu główną rolę ma strach, cierpienie, perwersyjne fantazje, brutalność, gwałt i poniżanie.

Fabuła jest tak zaskakująca, że nie sposób jest się oderwać od książki. Genialnie wykreowane postacie uatrakcyjniają całość, a pikantne i gorące sceny seksu są jak wisienka na torcie.

Dzięki temu, że autorka ma prosty i przystępny styl pochłonęłam lekturę w rekordowym czasie i nie raz przecierałam zdumione oczy, zastanawiając się do czego chora ludzka fantazja może doprowadzić człowieka.

Zapewniam was, że nie można się nudzić z tą książką, a zakończenie spowoduje, że na długo zamieniacie się w słup soli, powtarzając: -„Co to było? Dlaczego?”

Po takim finale umieram z ciekawości, czym uraczy nas jeszcze M. Liga w trzecim tomie. Będzie mi ciężko, ale postaram się wytrzymać i poskromić moje wścibstwo.
Zachęcam odważnych!

Kup książkę Psychol. Spirala zła

Laleczka szefa
Monika Liga 0
Okładka ksiązki - Laleczka szefa

Andrzej nie spoufala się z pracownicami. Tym bardziej z Magdą, która jest od niego dużo młodsza. Nie zmienia to faktu, że Andrzej wręcz obsesyjnie myśli...

Pomyłka telefoniczna
Monika Liga0
Okładka ksiązki - Pomyłka telefoniczna

Martyna podkochuje sie? w Pawle od dawna. Nie ma s?miałos?ci, by go poderwac? i tylko marzy o nim w skrytos?ci ducha. Kilka wypitych podczas imprezy piw...