Okładka książki - Świąt nie będzie. Żądze władzy

Świąt nie będzie. Żądze władzy

„Byliśmy tacy sami, tylko zakładaliśmy inne maski niż wcześniej”

Przedświąteczne przygotowania rodziny Hamiltonów, oprócz corocznego blichtru, przepychu i luksusu, ma też nieplanowany rozwój wydarzeń, który, będzie miał nieprzewidywalny wpływ na każdego członka tej, jedynej w swoim rodzaju, rodziny.

Senior rodu, zrobi wszystko by strzec, chronić i bronić swojej rodziny, i to nie zawsze zgodnie z prawem.

Michael będzie starał się odzyskać ukochaną kobietę, nawet za cenę chwilowego, albo jak kto woli tymczasowego i całkowicie nieplanowanego powiększenia rodziny.

A moja ulubiona bohaterka - Grace, ona w tej części to dopiero dostarczy sobie, ukochanemu Nathaniel’owi, a przede wszystkim czytelnikom, cały wachlarz emocji, których, nie da się zresztą, nie przeżywać razem z nią.

Wiele wydarzy się w życiu Hamiltonówny, a już z wydarzeń z samego uroczystego wieczoru, to spokojnie można by było nakręcić film sensacyjne, z uroczą, hardą i osobliwą Grace,w roli głównej. Ale na szczęście, jak zawsze,uda jej się zachować zimną krew,jak i jej niezastąpionej rodzinie.

Mogą się gniewać,chwilami nienawidzieć, ale jedno jest pewne, nawet, gdy nad Hamiltonami zbierają się czarne chmury, to jedno za drugie, gotowe jest skoczyć w ogień i nie zawaha się łamać wszelkie zasady.

I znowu lektura na jeden wieczór, lekka, pikantna, przyjemna, która przyprawi Was, na niejednej stronie o rumieńce, dostarczy nowych wrażeń, związanych z tą nieszablonową rodzinką, ale też pozostawi kilka znaków zapytania, na które, miejmy nadzieję, uda się uzyskać odpowiedź w kolejnym tomie.

Lektura jak zwykle z wyjątkowym charakterem męskiego pióra w wykonaniu Mateusza Gostyńskiego.

Gorąco polecam !

Kup książkę Świąt nie będzie. Żądze władzy

Nie?słusznie skazany
Mateusz Gostyński0
Okładka ksiązki - Nie?słusznie skazany

Pełna erotyki opowieść o ryzykownym układzie, podwójnej grze i pikantnych fantazjach. Jorge García po dwudziestu latach odsiadki opuszcza więzienne mury...

Bossowie kartelu. Niesłusznie skazany
Mateusz Gostyński0
Okładka ksiązki - Bossowie kartelu. Niesłusznie skazany

Martínez zostawił po sobie wiele niewiadomych. Pewne były jedynie współrzędne - punkt na mapie Meksyku, w którym czekają kolejne niebezpieczeństwa. Jorge...