Okładka książki - Testerka

Testerka

Jedna decyzja pociąga za sobą szereg konsekwencji,które są początkiem wielu nieplanowanych akcji.
Sprawdzenie wierności swojego partnera jest dla mnie czymś zaskakujàcym,ponieważ zaufanie to podstawa.Niestety wpływ osób trzecich skłania do nieprzemyślanych decyzji.
Wraz z bohaterami widzimy ich poczynania—zabawne sytuacje oraz sypiący się związek,którego brakuje zrozumienia.Całkowicie oddanie się pracy niesie ze sobą samotne wieczory partnera i snucie teorii spiskowych.Rozkładanie na czynniki pierwsze domysłów bywa nierozsądne,ponieważ nasz umysł potrafi wyobrazić sobie różne szalone rzeczy.

Mamy rozdziały także z perspektywy testerki.Jest to świetne posunięcie,ponieważ bardziej Ją rozumiemy.Bo każdy z nas ma powody,by zarobić dodatkowe pieniądze.Marcelina swoją postawą i zachowaniem potrafiła pozytywnie zaskoczyć.Dzięki temu bardziej można ją polubić.

Powieść jest zarówno zabawna jak i ucząca.Pokazuje,że nie warto ulegać namowom innych osób.Warto w związku rozmawiać i ufać.

Z powieścią będziecie się bardzo dobrze bawić.Ciekawie poprowadzona fabuła jest gwarancja emocji do ostatniej strony książki.

Jeśli szukacie lekkiej i ciekawej historii wraz z tajemnicami bohaterów to koniecznie sięgnijcie po tą książkę.POLECAM

Informacje dodatkowe o Testerka:

Wydawnictwo: Skarpa Warszawska