🤝„Tylko na papierze” to historia,która udawania,że miłość od pierwszego spotkania istnie.Tylko trzeba o nie zawalczyć,mimo trudności i trudnej przeszłości którą nie da się zmienić.
▫Tomasza-drugiego Twixa-widzimy jego inne oblicze.Nadal jest zabawny,nieustępliwy i często szalony,aby zdobyć to co chce.Rozumie swe błędy popełniane z bratem i nie tylko,lecz ich już nie naprawi.Boi się karmy za swe czyny i ona o nim nie zapomni-uderzy w najmniej oczekiwanym momencie.
▫Elka jest kobietą,którą się kocha od pierwszego poznania.Szalona i zwariowana dziewczyna,która dużo zrozumie,wybaczy i wysłucha.Jej bagaż doświadczeń i zobowiązań nie odstrasza,bo potrafi o wszystkich zadbać.
🤝Powieść mnie ogromnie wzruszyła kolejnymi krokami,które podejmowali bohaterowie.Są duetem potrafiącym wspaniale się bawić i szczerze rozmawiać,aby nie stracić to na czym im zależy.Ich relacja rodzinna i bliskość z najbliższymi była ujmująca.Potrafili być wsparciem a zarazem w krytycznych momentach stanąć za sobą murem.Zaczęli budować relację w której się nigdy nie wątpi,a rozmawia! Oboje nie boją się wyzwań i zrobią niemal wszystko,by być razem.
🤝„Tylko na papierze”to wyborna historia o cudownej parze,która się kocha i spędza z nimi niezapomniane chwile.Jedno spojrzenia zmienia u nich wszystko,a później buduje się coś pięknego w życiu prywatnym i zawodowym.Historia Elki i Tomasza(i nie tylko) uzależnia i chciałoby się ich więcej,ponieważ potrafią zaczarować swoimi gestami i słowami.
🤝Kocham całym sercem tą powieść i bardzo ją polecam.
Wydawnictwo: Motyle w nosie
Data wydania: 2025-11-13