💜„Bia³oksiê¿nik.Miasto szatana” otwiera czytelnikowi po raz drugi drzwi do ¶wiata pozbawionych jasnych przes³anek oraz dzia³añ bohaterów,które nieraz potrafi± zaskoczyæ,tym jakie podejmuj± decyzje. Wkraczamy do ¶wiata Urban fantasy w którym rzeczywisto¶æ miesza siê z magi± tworz±c odurzaj±c± i pe³n± niespodzianek historiê wraz z postaciami,którzy potrafi± czytelnika zaintrygowaæ.
💜Historia jest bezpo¶redni± kontynuacj± I tomu,wiêc koniecznie musicie go poznaæ. Historia ukazuje bohaterów,którzy poznaj± siebie,sw± si³ê i magiê, zaskakuj± ciekawymi momentami i podejmowanymi decyzjami.Poznajemy z nimi dot±d nieznany ¶wiat.Musz± go przyj±æ z pokor±,by go w pe³ni zrozumieæ i byæ dla siebie wsparciem. Poznawanie przesz³o¶ci bohaterów sprawia,¿e czujemy z nimi wiê¼,która tworzy nutê tajemniczo¶ci,gdy karty zostaj± odkrywane. Nie tylko duet Nei i Alexa mnie fascynowa³,ale równie¿ Iris i Kir wraz z Stell± & Ludvikiem potrafili zaintrygowaæ swoimi przygodami. Ka¿dy z nich daje co¶ od siebie i to sprawia,¿e fabu³a ³±cz±c siê w ca³o¶æ tworzyæ fascynuj±c± i magiczn± historiê.To sprawia, ¿e z bohaterami prze¿ywamy ich kolejne chwile przepe³nione nowymi magicznymi zdolno¶ciami.Dzieje siê magia i to kocham w tej historii❤🔥
💜„Bia³oksiê¿nik.Miasto szatana” przenosi czytelnika w zachwycaj±cy i magiczny ¶wiat Urban fantasy powoduj±c,¿e czujemy siê tak,jakby¶my byli ¶wiadkami podró¿y bohaterów oraz momentów w których odkrywaj± swe moce. Do odkrycia w tej historii jest sporo i ju¿ czekam na kolejny tom z tej serii,a was zachêcam do poznania tego magicznego ¶wiata.
💜Polecam
To nie jest kolejna historia o magii. To opowie¶æ o bólu, o wyborach, o mi³o¶ci – i o mocy, która mo¿e ocaliæ... albo zniszczyæ. Alex ma dar, który...