Okładka książki - Chemia żywności. Sacharydy, lipidy i białka. Tom II

Chemia żywności. Sacharydy, lipidy i białka. Tom II


Ocena: 0 (0 głosów)
Chemia żywności jest intesywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet zycie człowieka.

Informacje dodatkowe o Chemia żywności. Sacharydy, lipidy i białka. Tom II:

Wydawnictwo: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Data wydania: b.d
Kategoria: Popularnonaukowe
ISBN: 978-83-204-3275-6
Liczba stron: 300

więcej

Kup książkę Chemia żywności. Sacharydy, lipidy i białka. Tom II

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Chemia żywności. Sacharydy, lipidy i białka. Tom II - opinie o książce

Inne książki autora
Zdrowie z wyboru
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Zdrowie z wyboru

Największym wyzwaniem dla współczesnej medycyny jest edukowanie i motywowanie pacjentów do przyjęcia zdrowego stylu życia. Książka Zdrowie z wyboru tłumaczy...

Zdrowe maleństwo. 1 rok życia. Moje dziecko
Praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Zdrowe maleństwo. 1 rok życia. Moje dziecko

Poradnik dla młodych rodziców. Druga książka z tej serii....

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy