Okładka książki - Chemia żywności. Składniki żywności. Tom I

Chemia żywności. Składniki żywności. Tom I


Ocena: 0 (0 głosów)
Chemia żywności jest intesywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet zycie człowieka.

Informacje dodatkowe o Chemia żywności. Składniki żywności. Tom I:

Wydawnictwo: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Data wydania: b.d
Kategoria: Popularnonaukowe
ISBN: 978-83-204-3273-2
Liczba stron: 232

więcej

Kup książkę Chemia żywności. Składniki żywności. Tom I

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Chemia żywności. Składniki żywności. Tom I - opinie o książce

Inne książki autora
O Gdańsku literackim 1945-2015. Archeologie miejsca, palimpsesty historii
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - O Gdańsku literackim 1945-2015. Archeologie miejsca, palimpsesty historii

Obraz Gdańska jako kulturowego fenomenu i szczególnego lieux d’imagination ukształtował się pod wpływem tekstów literackich oraz wizualnych...

Polska demokracja Koncepcje, płaszczyzny, instytucje
Praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Polska demokracja Koncepcje, płaszczyzny, instytucje

W przypadku recenzowanej pracy mamy do czynienia z opracowaniem wartościowym, napisanym w sposób kompetentny. Zaletą książki jest jasny i klarowny język...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy