Poznaj chwasty, które mijasz w parku, lesie i na łące.
Przekonaj się, jak wiele mogą wnieść do twojej kuchni.
Nawłoć, koniczyna, chaber to z pozoru pospolite chwasty. Czy zastanawiałeś się kiedyś, co by się stało, gdyby trafiły do twojej sałatki, lunchu i kolacji?
Będzie pysznie, zdrowo i kolorowo!
Przekonaj się, że chwasty smakują wspaniale i nawet w prostych potrawach wyglądają bosko.
Dowiedz się, jak smakują:
pieczone gruszki z macierzanką pod orkiszową kruszonką, marynowane czereśnie z rumiankiem, szampan z kwiatów, ocet z porzeczek z płatkami róży.Odkryj kulinarny potencjał w prostych potrawach na bazie chwastów!
Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2021-05-19
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 240
Język oryginału: polski
ODKRYJ MOC DZIKICH ZIÓŁ I NIEZWYKŁE WŁAŚCIWOŚCI ZWYKŁYCH ROŚLIN Nic nie stoi na przeszkodzie, aby o każdej porze roku zbierać dary natury, które wykorzystasz...
Chcę przeczytać,