Okładka książki - Depozyt część 1. Słuchowisko na motywach powieści Joanny Chmielewskiej. Książka + CD

Słuchowisko na motywach powieści Joanny Chmielewskiej Depozyt część 1. Kolejna już powieść autorki najpopularniejszych polskich kryminałów, Joanny Chmielewskiej. Jak zawsze wierny czytelnik znajdzie tutaj sensację, intrygę, dużą dawkę doskonałego humoru, a przede wszystkim wspaniałą zabawę. Bohater powieści zrobił niezwykle udany interes, zarobił olbrzymie pieniądze, po czym stracił pamięć. Gdy Henryk Karpiowski odnajduje ukryty depozyt i trafia na ślad swojej przeszłości, akcja może rozpocząć s

Informacje dodatkowe o Depozyt część 1. Słuchowisko na motywach powieści Joanny Chmielewskiej. Książka + CD:

Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 978-83-7640-010-5

Kup książkę Depozyt część 1. Słuchowisko na motywach powieści Joanny Chmielewskiej. Książka + CD

Depozyt część 1. Słuchowisko na motywach powieści Joanny Chmielewskiej. Książka + CD - opinie o książce

O psach
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - O psach

Z ilustracjami Oli Niepsuj ,,Nikt was nie będzie witał w domu tak jak pies. Uczcie się od nich. Nie ma lepszych nauczycieli". To nieoczywista psia antologia...

Boże Narodzenie. Kolorowanka
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Boże Narodzenie. Kolorowanka

Dzięki kolorowankom najmłodsze dzieci rozwijają wyobraźnię, doskonalą zdolności manualne. Zeszyt do kolorowania ukazuje maluchom zabawę plastyczną jako...