Prezentowana książka to kompendium wiedzy na temat domowego wyrobu alkoholu. Opowiada historię odkrycia i udoskonalania napojów alkoholowych na świecie. Przedstawia także tradycję wyrobu takich trunków na ziemiach polskich. Przede wszystkim jednak jest zbiorem sprawdzonych receptur oraz praktycznych porad, które każdemu pozwolą wytwarzać napoje z procentami w zaciszu własnego domu.
Wydawnictwo: SBM
Data wydania: 2018-05-08
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 192
Język oryginału: polski
Ezop i Bajka to jedno. Był niewolnikiem pewnego tyrana, zapewne kaleką, karłem lub i garbusem, więc dla zemsty na swym losie, `zniewolił` Bajkę, popularną...
Cykl sześciu podręczników na 6 semestrów nauki w gimnazjum. Część 1b przeznaczona jest dla uczniów kontynuujących naukę. Dołączona gratis płyta CD, zawierająca...
Chcę przeczytać,