Okładka książki - Duży kurs języka włoskiego. Od poziomu podstawowego do średnio zaawansowanego

Duży kurs języka włoskiego. Od poziomu podstawowego do średnio zaawansowanego

Intensywny, gruntowny i systematyczny kurs mówienia, rozumienia i czytania języka włoskiego: od poziomu podstawowego do średnio zaawansowanego, doskonały do samodzielnej nauki, uwzględnia wymagania Europejskich egzaminów językowych na poziomie B1. Książka zawiera: 20 rozdziałów o wyjątkowo przejrzystej strukturze, autentyczne teksty pisane, współczesne dialogi, proste i obrazowe objaśnienia struktur gramatycznych, przejrzyste słowniczki, intensywne ćwiczenia z kluczem, praktyczne informacje o życiu za granicą. 4 płyty CD: 200 minut nagrań, wszystkie dialogi z książki, intensywny trening mówienia i rozumienia.

Informacje dodatkowe o Duży kurs języka włoskiego. Od poziomu podstawowego do średnio zaawansowanego:

Wydawnictwo: Langenscheidt
Data wydania: b.d
Kategoria: Języki obce
ISBN: 978-83-7476-146-8

Kup książkę Duży kurs języka włoskiego. Od poziomu podstawowego do średnio zaawansowanego

Duży kurs języka włoskiego. Od poziomu podstawowego do średnio zaawansowanego - opinie o książce

Ala. Ulubione malowanki
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Ala. Ulubione malowanki

Seria tematycznych kolorowanek dla najmłodszych dzieci z 17 naklejkami. Ten zbiór książeczek pomoże dziecku poznać siebie i otaczający świat. Dodatkową...

Cuda. Film VCD
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Cuda. Film VCD

Krótkometrażowy film inspirowany poruszającą historią francuskiej zakonnicy, s. Marie Simon Pierre Normand, której uzdrowienie Kościół uznał za pierwszy...