Okładka książki - Niezwykłe mandale. Koloruje mama, koloruję ja. Malowanki relaksacyjne dla dzieci i dorosłych

Seria trzech kolorowanek relaksacyjnych to propozycja dla całej rodziny. Maluchy uwielbiają spędzać czas z rodzicami i bezustannie wciągają ich do zabawy. Wspólne kolorowanie rodziców i dzieci to kreatywny i twórczy czas, a także relaks dla każdego, bez względu na wiek. Każdy motyw ilustracji jest w wersji dla dziecka i dla dorosłego. Te kolorowanki wyciszą i uspokoją zarówno maluchy, jak i rodziców.

Informacje dodatkowe o Niezwykłe mandale. Koloruje mama, koloruję ja. Malowanki relaksacyjne dla dzieci i dorosłych:

Wydawnictwo: Aksjomat
Data wydania: 2020-11-06

Tagi: bóg

Kup książkę Niezwykłe mandale. Koloruje mama, koloruję ja. Malowanki relaksacyjne dla dzieci i dorosłych

Niezwykłe mandale. Koloruje mama, koloruję ja. Malowanki relaksacyjne dla dzieci i dorosłych - opinie o książce

Psi Patrol. Psi Patrol. SuperKolory
Okładka ksiązki - Psi Patrol. Psi Patrol. SuperKolory

Seria książek SUPERKOLORY to atrakcyjne kolorowanki z rysunkami ulubionych bohaterów. Do każdej z publikacji dołączone są piękne flamastry. Wystarczy,...

Ciasta bez pieczenia od A do Z
Okładka ksiązki - Ciasta bez pieczenia od A do Z

Prawie 200 przepisów na fantastyczne ciasta, które można przygotować bez użycia piekarnika. Schemat jest prosty. Na spodzie biszkopt, wafle lub keks....

Opad
Opad