Mąka, jajko, olej, sól, woda - najprostsze składniki, z których Solejukowa lepi kulinarne arcydzieła. Ciasto to połowa sukcesu sławnych pierogów; druga kryje się w nadzieniu. Każdy znajdzie tu pierogi dla siebie: tradycjonaliści, szukający bardziej oryginalnych smaków, wegetarianie i lubiący mięso. Są tu pierogi klasyczne, smażone, zapiekane, sezonowe, całoroczne. Wszystkie przepyszne i wypróbowane.
Pierogi Solejukowej najlepsze na świecie !
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Data wydania: 2016-11-23
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 120
Baśnie i bajki dla dzieci w podręcznej formie. Doskonałe także dla najmłodszych, gdyż posiadają sztywne strony. Doskonały wstęp do samodzielnego czytania....
Poznaj świat z Teletubisiami. W tej książeczce Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa i Po pokażą Ci kolory!...
Chcę przeczytać,