Okładka książki - Pozwólcie mi odejść. Wstrząsająca historia ofiary handlu ludźmi

Pozwólcie mi odejść. Wstrząsająca historia ofiary handlu ludźmi

Od tego czasu jest nieustannie kontrolowana, gwałcona, sprzedawana i przekazywana gangom w całej Wielkiej Brytanii.

Jej oprawcy wcale się nie ukrywali: często odbierali ją ze szkoły lub z domu i zabierali do swoich mieszkań, domów rodzinnych lub hoteli, gdzie była systematycznie wykorzystywana.

,,Pozwólcie mi odejść. Wstrząsająca historia ofiary handlu ludźmi" to opowieść Caitlin o piekle, które udało jej się przetrwać.

Informacje dodatkowe o Pozwólcie mi odejść. Wstrząsająca historia ofiary handlu ludźmi:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2026-03-25
Kategoria: Biografie, wspomnienia, listy

Tagi: Biografie i literatura faktu

Kup książkę Pozwólcie mi odejść. Wstrząsająca historia ofiary handlu ludźmi

Pozwólcie mi odejść. Wstrząsająca historia ofiary handlu ludźmi
Caitlin Spencer0
Okładka ksiązki - Pozwólcie mi odejść. Wstrząsająca historia ofiary handlu ludźmi

Kiedy czternastoletnia Caitlin odpowiada na ogłoszenie znalezione w gazecie - ,,Poszukujemy modelek" - nie wie, że w ten sposób podpisuje na siebie wyrok...

Opad
Opad