Okładka książki - Sznycle, steki i inne dania mięsne

Sznycle, steki i inne dania mięsne


Ocena: 0 (0 głosów)
Z tej książki można dowiedzieć się o wielu, krótko smażonych potrawach mięsnych: soczystych stekach wołowych, delikatnych sznyclach cielęcych, wytrawnych kotletach z baraniny i wielu innych. Obok potraw klasycznych, takich jak sznycel wiedeński, przedstawione są tutaj przepisy na zupełnie nowe potrawy, o ciekawym kolorycie smakowym.

Informacje dodatkowe o Sznycle, steki i inne dania mięsne:

Wydawnictwo: inne
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-86510-37-4
Liczba stron: 63

więcej

Kup książkę Sznycle, steki i inne dania mięsne

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Sznycle, steki i inne dania mięsne - opinie o książce

Recenzje miesiąca Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy