Okładka książki - Szynka, salami, kiełbasa. Leksykon

Szynka, salami, kiełbasa. Leksykon


Ocena: 0 (0 głosów)
Nie tylko dla wielbicieli tradycyjnej kuchni! Liczne informacje o wędlinach: ich długiej historii, metodach produkcji, sposobie przechowywania i podawania. Proste i jasne wyjaśnienie niezbędnego słownictwa z dziedziny wędliniarstwa. Opisu najbardziej znanych gatunków szynki, bekonu, salami, mortadeli, pasztetu, wątrobianki itp. Ciekawostki dotyczące regionalnych specjałów. Interesujące przepisy, warte jak najszybszego wypróbowania.

Informacje dodatkowe o Szynka, salami, kiełbasa. Leksykon:

Wydawnictwo: inne
Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 978-83-7626-064-8
Liczba stron: 296

więcej

Kup książkę Szynka, salami, kiełbasa. Leksykon

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Szynka, salami, kiełbasa. Leksykon - opinie o książce

Recenzje miesiąca Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy