Okładka książki - Zeszyt ozdób bożonarodzeniowych. Wycinanki i naklejanki dla małych artystów

Zeszyt ozdób bożonarodzeniowych. Wycinanki i naklejanki dla małych artystów

Ozdoby trzeba wyciąć, a następnie złożyć lub skleić. Można je powiesić na choince lub oknie albo też postawić na wigilijnym stole. Do wykonania dekoracji potrzebne są nożyczki, dobry klej i kolorowe wstążki. Przygotowanie ozdób świątecznych przez rodziców i dzieci to niezwykła przyjemność, a przede wszystkim niezapomniane przeżycie dla naszych pociech.

Udanej zabawy!

Informacje dodatkowe o Zeszyt ozdób bożonarodzeniowych. Wycinanki i naklejanki dla małych artystów:

Wydawnictwo: Siedmioróg
Data wydania: 2025-10-27

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Książki interaktywne oraz książki aktywizujące Dzieci od ok. 4 lat

Kup książkę Zeszyt ozdób bożonarodzeniowych. Wycinanki i naklejanki dla małych artystów

Bajki rozśmieszajki
Tamara Michałowska0
Okładka ksiązki - Bajki rozśmieszajki

Jak zachęcić dziecko do czytania? To proste! Pokazując mu, że czytanie jest pasjonujące, radosne, mądre, kolorowe, rozśmieszające. Czyli wręczając dziecku...

Janosik
Tamara Michałowska 0
Okładka ksiązki - Janosik

Jak opowiedzieć najpiekniejszą polską legendę współczesnym dzieciom? Rozbawiając je poczuciem humoru, zaskakując żywym językiem, utrzymując w napięciu...