Okładka książki - Buntownik

Buntownik

"To była długa i wyczerpująca relacja o strachu, samotności, brutalnym świecie i miłości. Alice nie wdawała się w szczegóły, bo zeszłoby się im do świtu, więc ograniczyła się do emocji i punktów kulminacyjnych."

"Buntownik" pokazał w jakim stopniu można wierzyć w miłość, która powinna trwać wiecznie, której powinno się zaufać i nie mieć co do niej wątpliwości.

Książka zaskoczyła mnie, bo wydawać się by mogło, że po dwóch poprzednich tomach nic nie powinno się już więcej wydarzyć, a tu mam wielką dawkę emocji, które szokują i budzą podziw dla Bruce i Alice.

Alice udowadnia, że jest buntowniczką, której walka Się nie skończyła, ona trwa nadal! Jedna drobna kobieta, stawia czoła całemu światu, by ratować mężczyznę swego życia, by móc odetchnąć pełnią piersią, lecz czy to wszytko będzie warte zachodu?

Bruce wie dokładnie, co go czeka po powrocie do kraju i zdaje się, że jest z tym pogodzony. Pozostaje mu jedynie wiara w to, że miłość wygra!

Czy tych dwoje ma szansę na szczęśliwe zakończenie? Czy tajemnice ujrzą światło dzienne? Czy Alice będzie walczyć do samego końca? Tego wszystkiego dowiecie się z książki.

Książka pokazuje, jak można zaburzyć naszą wiarę w drugą osobę, ukazuje uczucie, które jest wystawione na próbę czasu i to jak my sami tym sobie radzimy. Pokochałam bohaterów i ich zwariowany świat, w którym nic nie jest pewne poza miłością! Alice udowodniła, że jest twardą babką, której nie złamie nikt!

Cała seria zabrała mnie do świata brutalnego i przestępczego, by ukazać w tym wszystkim miłość prawdziwą i niezniszczalną! Polecam całą serię!

Informacje dodatkowe o Buntownik:

Kup książkę Buntownik

Książę
Aniela Wilk0
Okładka ksiązki - Książę

,,Książę" - nowa powieść Anieli Wilk, kontynuacja losów bohaterów ,,Księżniczki". Sensacja, namiętny i burzliwy romans oraz przystojny książę, który przybywa...

Figurantka
Aniela Wilk0
Okładka ksiązki - Figurantka

W tej grze można tylko wygrać lub zginąć. Brutalne śledztwo, naginający reguły agent FBI i pozorantka, która nie chce być tylko przynętą - powieść...