Okładka książki - Dorota Czerwińska (#5). Gen zabójcy

Dorota Czerwińska (#5). Gen zabójcy

Dobry wieczór #książkoholicy

Dzisiaj kilka słów o książce @agnieszka.peszek " Gen zabójcy " - współpraca barterowa.

Każdy ma coś zapisane w genach np. kolor oczu . Pytanie czy można mieć zapisane bycie zabójcą ?

Książka to piąta część o policjantce Dorocie Czerwińskiej . Jest to moje pierwsze spotkanie z tą serią - czyli zaczynam czytanie od końca . Myślę , że nie będzie to dla mnie przeszkodą, by poznać poprzednie części .

Policjantce zostaje przydzielony nowy partner , którym okazuje się Marek mężczyzna bliski jej sercu . Czy przebywanie ze sobą 24 h może być pomocne w życiu i pracy ? Policjanci mają za zadanie rozwikłać zagadkowe śmieci , które dzieją się na oczach widzów . W trakcie dochodzenia dochodzi jeszcze tajemnicza śmierć mężczyzny Bartka do której przyznają się i matka i córka . Jednym słowem partnerom nie brakuje pracy .

Książkę czyta się dość szybko . W pewnym momencie akcja tej historii trochę spowalnia , by pod koniec nabrać rozpędu . Spodziewałam się trochę innego zakończenia .

Polecam przeczytać , jeśli nie znacie poprzednich części to nic nie stoi na przeszkodzie .

Miejcie spokojną noc.

Zobacz opinie o książce Dorota Czerwińska (#5). Gen zabójcy

Kup książkę Dorota Czerwińska (#5). Gen zabójcy

40.Raków
Agnieszka Peszek 0
Okładka ksiązki - 40.Raków

Traumy z dzieciństwa czasami wdzierają się tak głęboko w umysł, że nawet po latach jedynym sposobem, aby się ich pozbyć, jest ukaranie oprawcy.   Warszawą...

Ona (#2). 3kąt
Agnieszka Peszek0
Okładka ksiązki - Ona (#2). 3kąt

W domu znanego muzyka policja odkrywa ciało kobiety. Mężczyzna nie przyznaje się do winy, twierdzi, że zupełnie nie pamięta zamordowanej i spotkania z...