Okładka książki - Jej wszystkie życia

Jej wszystkie życia

“Jej wszystkie życia” autorstwa Briany Cole to thriller, który opowiada o Deven, która zostaje wezwana do zidentyfikowania ciała kobiety, która rzekomo jest jej siostrą, Kennedy. Po przyjechaniu na miejsce jest ona przekonana, że to nie jest jej siostra, co prowadzi do szeregu pytań i wątpliwości dotyczących ich relacji rodzinnych.

Kim tak naprawdę była Kennedy i dlaczego kłamała? Czy rzeczywiście zginęła, czy może po prostu nie chciała, aby ją odnaleziono?

Deven jest postacią złożoną i interesującą. Jest to kobieta zdeterminowana, która nie boi się podjąć własnego śledztwa w poszukiwaniu prawdy o swojej siostrze. W trakcie swojego śledztwa odkrywa ona nowe informacje o swojej siostrze i życiu jakie prowadziła.

Książka jest pełna sekretów i tajemnic, które splatają się w misterną sieć złożoną z kłamstw. Fabuła jest urozmaicona fragmentami z pamiętnika małej Kennedy, co dodaje smaczku całej historii. Jednak jest oparta na znanych schematach przez co trudno tu o zaskoczenie. Mimo to nie jest w niej nudno i fabuła jest pełna sukcesywnie odkrywanych sekretów i poszukiwania prawdy.

“Jej wszystkie życia” to historia o rywalizacji między rodzeństwem, dawnych zaszłościach, urazach i niespełnionych oczekiwaniach, które mogą prowadzić do nieoczekiwanych zachowań, splotów wydarzeń i pokręconych historii. To thriller, który wciąga i dobrze się go czyta, jednak jeśli czytaliście coś podobnego, to prawdopodobnie tak jak mnie i Was nie zaskoczy.

Dziękuję za zaufanie i egzemplarz do recenzji od @skarpawarszawska (współpraca reklamowa)🩷.

Informacje dodatkowe o Jej wszystkie życia:

Wydawnictwo: Skarpa Warszawska
Data wydania: 2024-04-10
Tytuł oryginału: Behind Her Lives
Dodał/a opinię: burgundowezycie

Tagi: Thrillery i suspens

Zobacz opinie o książce Jej wszystkie życia

Kup książkę Jej wszystkie życia