Okładka książki - Mama pediatra radzi. Kompendium wiedzy na temat chorób twojego dziecka

Mama pediatra radzi. Kompendium wiedzy na temat chorób twojego dziecka

Jak tam Wasze zdrówko i Waszych dzieci? Trzymacie się jakoś czy już jakieś infekcje na pokładzie? Pytam Was o to, bo mam dzisiaj dla Was ciekawy poradnik Dagmary Chmurzyńskiej - Rutkowskiej pod tytułem "Mama pediatra radzi kompendium wiedzy na temat chorób twojego dziecka." Nie jest to zwykły poradnik a raczej rozmowa mamy z lekarzem pediatrą a jednocześnie też mamą. Autorka w prosty ale i bardzo merytoryczny sposób przedstawia nam najważniejsze zagadnienia związane ze zdrowiem dzieci od wieku przedszkolnego do nastoletniego. Poradnik podzielony jest na pięć rozdziałów a w każdym z nich omówione są problemy interesujące rodziców dzieci młodszych i tych starszych. Autorka uświadamia nam jak ważna jest profilaktyka oraz onkoczujność. Mnóstwo wiedzy potrzebnej każdemu rodzicowi. Zamiast szukać informacji w internecie czerpmy ją właśnie z takich książek.

Informacje dodatkowe o Mama pediatra radzi. Kompendium wiedzy na temat chorób twojego dziecka:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2025-09-24
Kategoria: Medycyna i zdrowie
Dodał/a opinię: zainspirowanawku

Tagi: Rodzina i zdrowie zdrowie dzieci Medycyna i zdrowie w ujęciu popularnym

Zobacz opinie o książce Mama pediatra radzi. Kompendium wiedzy na temat chorób twojego dziecka

Kup książkę Mama pediatra radzi. Kompendium wiedzy na temat chorób twojego dziecka

Jak zadbać o zdrowie swojego dziecka. Radzi Mama Pediatra
Dagmara Chmurzyńska-Rutkowska0
Okładka ksiązki - Jak zadbać o zdrowie swojego dziecka. Radzi Mama Pediatra

Wylecz się z niewiedzy i zadbaj o zdrowie swojego dziecka Kiedy dziecko pojawia się na świecie, rodzic chce stać się specjalistą w niemal każdej dziedzinie...