Okładka książki - Marriage for One

Marriage for One

Chyba każda z nas kiedyś snuła marzenia o tym jak wyglądałby jej wymarzony ślub. Rose nie była w tym względzie wyjątkiem. A jednak na skutek zbiegu okoliczności wyszła za mąż za człowieka o którym wszelką wiedzę czerpała z internetu

On obiecał jej lokal na kawiarnię, którą pragnęła otworzyć, ona zaś miała robić wszystko by ocieplić jego wizerunek w oczach klientów

Ale czy to naprawdę może być tak proste? A może jest w tym wszystkim drugie dno?

Czy w tym układzie jest szansa na prawdziwe uczucie?

Życie nie rozpieszczało Rose Coleson. Nie miała bliskich ,którzy by ją wspierali i szybko wkroczyła w dorosłość.

Mimo to pozostała osobą pełną pogody ducha i wewnętrznej radości.

Po prostu nie dało się jej nie polubić. Zawsze uśmiechnięta i wytrwała szybko zyskała moją sympatię.

Jej mąż z kolei jest mężczyzną na wskroś-jak określiła to sama zainteresowana-gburowatym.

Poważny, chłodny i zdystansowany nie dopuszcza do siebie nikogo. Co nim kierowało?

Czy towarzystwo Rose wywarło na niego jakiś wpływ?

Uwielbiam takie książki. Fabuła jest poprowadzona płynnie i niezwykle ciekawie.

Najbardziej jednak podobały mi się dwie rzeczy.

Powoli rozkwitające między bohaterami uczucie opisane zostało naprawdę magicznie.

Autorka skupiła się na detalach i drobnych gestach a interakcje Rose i Jacka nie sprawiały wrażenia wymuszonych.

Sam Hawthorne wraz z rozwojem sytuacji tylko zyskiwał- jestem pewna, że go pokochacie.

Mimo, że książka zalicza się do cegiełek-liczy ponad pięćset stron, lecz przez fabułę dosłownie płynęłam z ogromną przyjemnością.

Jedyny i delikatny minus pojawił się przy zbliżeniu małżonków przez niektóre użyte określenia-ale całość jest CUDOWNA i z całego serca ją polecam ❣️

Informacje dodatkowe o Marriage for One:

Kup książkę Marriage for One

The Hardest Fall
Ella Maise0
Okładka ksiązki - The Hardest Fall

SPORTOWY #SLOWBURN ROMANS NA AMERYKAŃSKIM KAMPUSIE Zawsze miałam pecha. A kiedy w pobliżu pojawiał się Dylan Reed, wychodziłam na wyjątkową wariatkę...

Pokochać Jasona
Ella Maise0
Okładka ksiązki - Pokochać Jasona

Gorący hollywoodzki romans! Już raz go pokochała. Teraz on zrobi wszystko, by ponownie zdobyć jej serce. Olive Taylor właśnie napisała swoją pierwszą...