Okładka książki - Miraculous: Biedronka i Czarny Kot. Dziennik

Miraculous: Biedronka i Czarny Kot. Dziennik

Jako dziecko marzyłam o pamiętniku, w którym zapisywałabym swoje sekrety, tworzyłam takie w zwykłych zeszytach, jednak ciągle coś mi w nich nie pasowało i zaczynałam od nowa. Teraz na rynku jest wiele gotowych produktów, gdzie w odpowiednie miejsca dopisujemy tylko nasze zainteresowania, wklejamy zdjęcia i zapisujemy ważne dla nas daty.
Dziennik Biedronki to świetny pomysł na prezent dla dziewczynki uwielbiającej tę bajkę zawiera on dużo stron do wypełniania, ale też wiele ciekawostek o bohaterach. Możemy tutaj wypisać nasze ulubione piosenki, pasje, filmy, które lubimy oglądać, jakie książki przeczytaliśmy, możemy zapisać nasze sny oraz stworzyć kalendarz, w którym zanotujemy, o czym musimy pamiętać w danym miesiącu. Miejsca jest tutaj naprawdę sporo, więc spokojnie zmieszczą się nam zapiski z całego roku.
Taki dziennik to wspaniała rzecz, ponieważ w gotowe miejsca musimy tylko wpisywać dane informacje i nie musimy nic planować sami, zastanawiać się, co jest warte zapisania, a co nie, tylko robimy to, co sugeruje nam Biedronka. Ja właśnie pamiętam, że w dzieciństwie szybko się poddawałam, ponieważ nie wiedziałam, co mogłabym w takim zeszycie zapisywać, a tutaj mamy gotowe pomysły i tworzymy z tego naprawdę wspaniałe wspomnienia. Jeżeli taki wypełniony pamiętnik schowamy gdzieś na kilka lat, to fajnie będzie wrócić do niego w przyszłości i przeczytać jakie zainteresowania mieliśmy kiedyś.

Informacje dodatkowe o Miraculous: Biedronka i Czarny Kot. Dziennik:

Wydawnictwo: HarperKids
Data wydania: 2025-09-10
Tytuł oryginału: Miraculous. Las aventuras de Ladybug. Mi diario
Dodał/a opinię: Karolina Radlak

Tagi: Problemy osobiste i społeczne dzieci i młodzieży Książki do kolorowania Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Dzieci od ok. 7 lat

Zobacz opinie o książce Miraculous: Biedronka i Czarny Kot. Dziennik

Kup książkę Miraculous: Biedronka i Czarny Kot. Dziennik

Świnka Peppa. Książeczki z półeczki. Tom 29. Urodziny Edmunda
Okładka ksiązki - Świnka Peppa. Książeczki z półeczki. Tom 29. Urodziny Edmunda

Kolejna część przygód świnki Peppy, jej rodziny i przyjaciół. Książeczki z półeczki zostały opracowane w taki sposób, żeby wspomagać proces edukacji dziecka...

Nowa wielka księga opowieści
Okładka ksiązki - Nowa wielka księga opowieści

Nowa wielka księga opowieści to zbiór ośmiu ,,Opowieści o przyjaźni" które pokazują dziecku, jak ważna w naszym życiu jest przyjaźń. Kubuś i inni mieszkańcy...