Okładka książki - Mistrz gry

Mistrz gry

Tom 4 cyklu Mistrz Gry

⚔️🖤⚔️🖤⚔️

„Wiesz, po czym się poznaje Mistrza Gry, Aline? Że nie waha się poświęcić swojej królowej w drodze do zwycięstwa. My, zwykli głupcy, walczymy o swoje królowe do ostatniego pionka. I przegrywamy”.

,,Mistrz Gry” to czwarta i finałowa część serii ,,Mistrz Gry” autorstwa Joanny Lampki.

Ten tom zresztą, jak i cała seria wciągnął mnie niesamowicie. To fantastyka, którą pokochałam całym serduszkiem❤️🤗.

⚔️Od samego początku bardzo przywiązałam się do bohaterów, jak i wykreowanego przez autorkę świata.

🖤Jest to dobrze napisana historia, której nie sposób nie przeżywać całym sobą.

⚔️Naprawdę w tej książce cały czas się coś dzieje. Każdy nowy rozdział wprowadza więcej chaosu i przy tym jeszcze więcej emocji. Czytając, trzeba być gotowym na nieustanne wzloty i upadki bohaterów.

🖤I to jest świetne.

⚔️Dawno nie czytałam tak nieoczywistej i pozbawionej schematu fabuły.

🖤Fabuły, w której ciężko przewidzieć ruchy bohaterów, a tym bardziej nadchodzące wydarzenia.

⚔️Ten, kto czytał, poprzednie części serii ten wie, iż autorka mistrzowsko potrafi jednym rozdziałem doprowadzić do płaczu, a w drugim już dać czytelnikom powody do radości.

🖤To, co w tym tomie najbardziej może was zaskoczyć to prawdziwa tożsamość Mistrza Gry. Więc tak w końcu dostajemy odpowiedź na to nurtujące nas od pierwszej części pytanie. Jednak nie tylko na nie.

⚔️W tej części rozwiązuje się wiele spraw i tajemnic.

🖤Wątek miłosny wciąż jest bardzo burzliwy i rozdzierający serce.

⚔️Bohaterka dostaje nieźle w kość, przez co jest zmuszona do podjęcia kolejnych ważnych i trudnych decyzji.

🖤Naprawdę jest czego wyczekiwać.

⚔️Cała seria na pewno zostanie ze mną na dłużej. Nie raz płakałam jak głupia przy niektórych scenach, a przy innych się złościłam. I to właśnie takie pozycje pełne sprzeczności najlepiej zapadają w pamięć.

🖤Kochani całym sercem polecam wam ten tom, jak i poprzednie tomy z serii ,,Mistrz Gry”. Jestem pewna, że się nie zawiedziecie🤗❤️.

✔️Współpraca reklamowa z autorką @mademoiselle.blabliblu ❤️

Informacje dodatkowe o Mistrz gry:

Wydawnictwo: BookEdit
Data wydania: 2023-02-10
Dodał/a opinię: za_czytamm

Tagi: fantastyka

Zobacz opinie o książce Mistrz gry

Kup książkę Mistrz gry

Pan Kamienia Wschodu
Joanna Lampka0
Okładka ksiązki - Pan Kamienia Wschodu

Historia lubi zaskakiwać, a konsekwencje podjętych działań potrafią być nieprzewidywalne. Nie ma litości dla tej, która sprzeniewierza się surowym zasadom...

Szwajcaria, czyli jak przeżyć między krowami a bankami. Bilet w jedną stronę
Joanna Lampka0
Okładka ksiązki - Szwajcaria, czyli jak przeżyć między krowami a bankami. Bilet w jedną stronę

Szwajcaria. Kraj niezawodnych zegarków, słynnych serów, wysokich gór i niskich podatków. Jego mieszkańcy wydają się nam chłodni...