Okładka książki - Modus Operandi

Modus Operandi

🔴 „Modus Operandi” to znakomity romans w połączenie z kryminałem i zagadkami przeszłości,które są strzeżone,aby nie wyszły na światło dzienne.
Tajemniczy początek opowieści powoduje,że emocje wzrastają.Dzieje się to za sprawą chęci poznania każdego elementu z życia bohaterów.Mają swoje sekrety i nikt nie chce być szczerym,by się nie tłumaczyć.
🔺Lena to młoda i ambitna dziewczyna uciekająca od przeszłością.Nie potrafi być otwarta i w pełni szczera.Boi się i czuje,że nadchodzi coś nieoczekiwanego,które spowoduje,że ponownie będzie musiała uciekać.Wsparcie w swojej przyjaciółce daje jej poczucie normalności.Są duetem,który potrafi zaciekawić i rozśmieszyć.
🔺Martin to dociekliwy detektyw,który swoimi działaniami wielokrotnie naraził się przełożonym.Spotkanie Leny zmienia go i wzbudza nieznane uczucia.Wraz z partnerem z pracy Eliasem potrafią doprowadzić sprawy do wyjaśnienia.
🔺Poznawane działania pracy profilera daje książce dodatkowego atutu.Możemy poczuć się jak detektyw,który dąży do odkrycia prawdy dokonanej zbrodni.Taki zabieg dał wielu zaskakującym zwrotów akcji i momentów niebezpieczeństwa.

🔴Powieść jest znakomitą historią bohaterów,którzy żyją piętnem przeszłości.Chcą jednocześnie o niej zapomnieć i zamknąć,by budować po swojemu przyszłość.To także świetny zakazany romans z pożądaniem trudnym do ogarnięcia.

🔴Poznana historia dostarczyła mi mnóstwa wrażeń,które sprawiły,że ciężko było oderwać się niej.
🔸Koniecznie przeczytajcie książkę.

Kup książkę Modus Operandi

Biegacz
Anne Marie0
Okładka ksiązki - Biegacz

Czy dasz się porwać zakazanym uczuciom? Mateusz to wschodząca gwiazda futbolu amerykańskiego. Pewny siebie, charyzmatyczny i przystojny, z łatwością zdobył...

NieDobrane święta
Anne Marie0
Okładka ksiązki - NieDobrane święta

„I jak ja miałam się skupić teraz na swoich idealnych świętach, jak taki Grinch imieniem Anita Wasilewska, będzie próbował mi je zniszczyć pracą...