Tytuł: Narzeczona dla rolnika. Przeznaczenia. Tom I.
Autor: Helena Leblanc
Wydawnictwo Studio Litera Inventa
Data premiery: 31.03.2025r.
#współpracareklamowa
#współpracabarterowa
#współpracarecenzencka
"Kiedy się pocałowali, poczuł, że musi istnieć jakiś sposób, aby ją przekonać. Przecież to się nie mogło tak skończyć.
- Opowiem ci bajkę - odezwał się nagle, a
zaskoczona Ada pokiwała głową.
- O śpiącej królewnie?
- Nie o śpiącym rycerzu, którego obudziła
bezczelna królewna.
O takim, który myślał, że skoro pokonał smoka i dostał swoją połowę królestwa, to może już wszystko.
- I co z nim?
Zrozumiał, że pierwsze wrażenie może być mylące, a najlepsze rzeczy w życiu spotykają nas niespodziewanie."
Autorka, która nie zawodzi a dostarcza masę emocji.
Kiedy na swojej drodze stanie dwoje ludzi z dwóch różnych światów, to czy uda im się stworzyć związek?
Na pewno będzie zabawnie i ciekawie.
Autorka pokazuje jak mylne może być pierwsze wrażenie i co zyskujemy przy bliższym poznaniu.
Świetna fabuła, ciekawi bohaterowie i coś z czym spotykam się pierwszy raz a mile zaskoczyło to wstawki rozmów bohaterki z autorką, (tak dobrze czytacie, słownik nie zrobił tu błędów 🤣).
Historia, która wciąga czytelnika w podróż na wieś, wyobraźcie sobie ten śpiew ptaków, zapach wsi, aż się miło zrobiło.
Wracając z marzeń o wsi, historia, która nie wieje nudą i na pewno zaskoczy i to pozytywnie.
Gorąco polecam.
Dziękuję autorce i wydawnictwu za zaufanie i egzemplarz recenzencki.
#książkoweimpresje #polskiebookstagramy #bookstagrampl #podróżepopolskiejliteraturze
Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2025-03-31
booksitsmypassio
Zofia Małkowska ma trzydzieści dwa lata i mieszka na wsi. Zawodowo zajmuje się historią sztuki: pracuje w urzędzie gminy i muzeum w pobliskim miasteczku...
Czy można się zakochać, będąc w pozornie szczęśliwym związku? Helena nigdy się nad tym nie zastanawiała, dopóki nie poznała Didiera. Na pierwszy rzut oka...