Okładka książki - Niech posypie się futro! Dziwnobór. Tom 2

Niech posypie się futro! Dziwnobór. Tom 2

Ted i Nancy powracają!

Jeśli nie znacie przygód tego szalonego rodzeństwa, polecam Wam poznać ich niesamowite przygody. Ted i Nancy żyjący w wielkim mieście musieli pewnego dnia je opuścić, i odtąd zaczęła się ich wielka przygoda w Dziwnoborze.

Nowy tom zaskoczy Was pojawieniem się tajemniczego gościa Sebastiana Srebrnego, który będzie chciał przejąć władzę nad Dziwniborem. Czy poza znanym im tylko bezpiecznym miejscem jest jeszcze inne, w którym mieszkają lisy?

Pewnej nocy kiedy rodzeństwo oglądało gwiazdy, z nieba niczym spadająca gwiazda spadła dobrze im znana Sandra, Wrona imprezowiczka z wielkiego miasta.
Sandra opowiedziała, że została wystrzelona z wielkiej, brokatowej armaty podczas megaimprezy w Błyskolesie.

Ted i Nancy postanowili odwiedzić Błyskolas i dowiedzieć się, kim są jego mieszkańcy.
Kiedy po trudach dotarli na miejsce byli oczarowani pięknem wszystkiego co tam zobaczyli.
Jednak czy Błyskolas rzeczywiście był takim idealnym miejscem jakim się wydawał?
I jakie zamiary wobec mieszkańców Dziwnoboru miał z pozoru miły i sympatyczny burmistrz Błyskolasu, Sebastian Srebrny?

Otwórz kolejny tom i sprawdź, jak zakończy się złowieszczy plan burmistrza Błyskolasu, co kryła tajemnicza mapa, jaki plan wymyślili mieszkańcy Dziwnoboru i jaką ważną rolę w tym wszystkim pełniła kaczka Ingrid!

Informacje dodatkowe o Niech posypie się futro! Dziwnobór. Tom 2:

Kup książkę Niech posypie się futro! Dziwnobór. Tom 2

Zemsta wrednej kocicy. Dziwnobór. Tom 1
Nadia Shireen0
Okładka ksiązki - Zemsta wrednej kocicy. Dziwnobór. Tom 1

Witajcie w DZIWNOBORZE - najdziwniejszym lesie na świecie! Tutaj nic nie jest takie, jakie powinno być. Spokojna leśna przystań, miłe i sympatyczne zwierzęta...