Okładka książki - Niesamowita Betty

Niesamowita Betty

Niesamowita książka dla dzieciaczków z niesamowitą Betty w roli głównej. Niezwykle urocza i sympatyczna dziewczynka na której widok usta same układają się w uśmiech. Do tego te jej wielkie fioletowe okularki ...(dzięki którym od razu zdobyła serce mojej małej okularnicy Zośki ). No powiedzcie sami- czy nie wygląda słodko? Ale ,ale ... Jak się okazuje - Betty potrafi też nieźle łobuzować...całkiem nieświadomie. A to wszystko dlatego, że Betty ma tyle pomysłów w głowie, tyle do zrobienia ...

A co zrobić planuje tym razem? Ano- wykąpać swojego śmierdzącego,ale ukochanego psa Franka. Wpada do niej najlepsza przyjaciółka z wizytą więc jest to szczególna okazja na kąpiel pupila. Czy jej się uda? Czy Frankowi ten pomysł przypadnie do gustu? Co z tego wszystkiego wyniknie?

Jesteśmy z Zośką zachwycone. Bardzo zabawna książka, przy której ja mogłam modulując głos wcielić się w rolę naszej małej bohaterki przy czym Zosia słuchała jak zaczarowana patrząc wielkimi oczkami to na mnie to na piękne ilustracje.
Książka nie trafia na półkę. Trafia na nocny stolik gdyż często będziemy do niej wracać.

Okazuje się ,że Pani Reese nie tylko potrafi świetnie wcielać się w filmowe role,ale też potrafi tworzyć magiczne, zabawne treści dla naszych małych księżniczek gdzie nie ma rzeczy niemożliwych a myślą przewodnią jest wyjątkowość.

Bardzo! Ale to bardzo jesteśmy na TAK! I czekamy na dalsze przygody tej uśmiechniętej blondyneczki z dwiema kitusiami.

Informacje dodatkowe o Niesamowita Betty:

Kup książkę Niesamowita Betty

Niesamowita Betty. Niespodzianka dla mamy
Reese Witherspoon0
Okładka ksiązki - Niesamowita Betty. Niespodzianka dla mamy

Niesamowita Betty zawsze była czymś zajęta... nawet jako niemowlę. Dziewczynka codziennie rano budzi się z milionem pytań i miliardem pomysłów w głowie...