Okładka książki - Nieuchwytny

Nieuchwytny

Kto ceni sobie książki Jamesa Pattersona i jest jego fanem ten wie, że je czyta się po prostu błyskawicznie i ciężko się od nich oderwać. Tutaj było podobnie!
W książce poznamy Emmy, która jest na zwolnieniu w FBI i obecnie na własną rękę chciałaby zacząć prowadzić śledztwo w które nikt nie wierzy. Jej siostra według niej wcale nie zginęła w pożarze, tylko została zamordowana, a do tego takich morderstw na terenie Stanów Zjednoczonych jest bardzo dużo i co najgorsze, cały czas pojawiają się nowe. Dowodów cały czas nie ma, cały czas nikt nie wierzy w jej słowa, a ona wie, że morderca znowu uwierzy. W końcu śledztwo rusza, powoli udaje się wszystko ze sobą połączyć i odkryć kolejne karty. Może jednak istnieje zbrodnia idealna, a morderca potrafi być niewidzialny?
Krótkie rozdziały i szybka akcja, to dla mnie znak rozpoznawczy autora. Jeśli lubicie takie kryminały, bez rozwodzenia się i opisów oraz emocji, to zdecydowanie powinniście sięgnąć po jego książki. Dla mnie to kolejny świetny i mocny kryminał z zaskakującym zakończeniem!

Informacje dodatkowe o Nieuchwytny:

Kup książkę Nieuchwytny

Kochanka
James Patterson, David Ellis0
Okładka ksiązki - Kochanka

Można zamordować tak, by wyglądało to na samobójstwo... Ale można też popełnić samobójstwo tak, by wyglądało na morderstwo... Kiedy pod apartamentowcem...