Okładka książki - Odrodzony

Odrodzony

Tom 4 cyklu Rodzina Santo

Jesteście przekonani,że romans mafijny jest zawsze przewidywalny oraz nic już w nim was nie zaskoczy?Ta powieść udowadnia,że niczego nie powinniśmy być pewni!!!

„Odrodzony” jest historią,która porusza dogłębnie serca.Jest bardzo,ale to bardzo emocjonalna.Odnajdujemy w niej nie tylko śmiech,szczęście,łzy,ale również momenty zwątpienia,stratę i cierpienie,które ciężko sobie wytłumaczyć.
Historia Aleksandra ukazuje czym jest życie i jak ono jest nieprzewidywalne.Z każdym kolejnym rozdziałem było emocjonalnie,aż w pewnym momencie moje serce stanęło i rozpadło się na kawałki.Trudno było mi się otrząsnąć z wydarzeń,które następowały.
Nie chce wam spoilerować wydarzeń,ponieważ odkrywanie kolejnych kart z życia Alessandro dostarczało tak dużej ilości wrażeń,że nie mogłam oderwać się od lektury.Musicie sami przekonać się,że romans mafijny może wielokrotnie zaskoczyć.

Dodatkowo nie brakuje w historii działań mafijnych,niszczenie wroga oraz legalnych interesôw,które zapoczątkowały coś,co jest początkiem odrodzenia i wiary w lepsze jutro.
Dodając niesamowitą relację pomiędzy rodzeństwem powoduje,że warto mieć rodzeństwo i wsparcie z tym płynące.

Kochałam poprzednie tomy serii Rodzina Santo,a teraz jeszcze bardziej seria skradła moje serce.Spowodowane jest przemianą Alessandro oraz jego historia,która niesie ze sobą życiowe przesłanie dla każdego z nas.

„Odrodzony” jest bardzo wyjątkową historia ze względu na poruszające życiowe tematy.Nie tylko łamie serce,ale również pomalutku skleja na nowo💚
Z całego serca polecam

Kup książkę Odrodzony

Uparty prezes
Agnieszka Brückner0
Okładka ksiązki - Uparty prezes

Emily Willson pomimo młodego wieku zajmuje odpowiedzialne stanowisko w Perfect Picture. Kobieta jest ambitna i zaradna, za co współpracownicy i pracodawca...

Zakład o miłość
Agnieszka Brückner 0
Okładka ksiązki - Zakład o miłość

Gemma Vitto od zawsze była trzymana przez bliskich pod kloszem, jednak jej brat zgadza się, by dziewczyna dopiero ostatni rok studiów podjęła stacjonarnie...