Okładka książki - Ognista sukienka

Ognista sukienka

„Ognista sukienka”:

Komedia romantyczna, która wciąga od pierwszej strony, oferując zupełnie inną historię niż klasyczna bajka o Kopciuszku. Główna bohaterka, Amanda Holt, jest studentką literatury, twardo stąpającą po ziemi, mimo swojego anielskiego wyglądu. Jej cyniczny, wybuchowy charakter oraz ognisty temperament nadają jej osobliwego uroku. Romantyczne gesty i czułe słówka to dla niej prawdziwa udręka, co prowadzi do komicznych sytuacji, gdy na jej drodze pojawia się Blake Monroe – nieziemsko przystojny i wpływowy milioner. Jak w bajce, jedno spotkanie na balu wywraca życie Amandy do góry nogami. Jednak to nie jest zwyczajna historia: dlaczego Kopciuszek przeklina, a książę na pierwszym spotkaniu każe jej się rozebrać?

Powieść autorstwa Party Goodman to intrygująca opowieść, która przenosi czytelnika w świat pełen tajemnic, emocji i barwnych postaci. Fabuła książki skupia się na losach Amandy, która musi zmierzyć się z własnymi demonami i odkryć prawdę o swojej przeszłości. Narracja prowadzona jest dynamicznie, co sprawia, że trudno oderwać się od lektury. Goodman umiejętnie buduje napięcie, stopniowo odsłaniając kolejne fragmenty historii i wprowadzając zaskakujące zwroty akcji.

Styl pisarski autorki jest niezwykle plastyczny, a opisy miejsc i sytuacji są tak realistyczne, że czytelnik czuje się, jakby był bezpośrednim świadkiem wydarzeń. Goodman doskonale kreuje postaci, nadając im głębię i autentyczność. Każda z nich wyróżnia się unikalnymi cechami, co sprawia, że pozostają one w pamięci na długo po zakończeniu lektury.

Autorka z wielką wrażliwością podejmuje tematy takie jak miłość, strach, nadzieja czy zdrada, dzięki czemu "Ognista Sukienka" to nie tylko sensacyjna opowieść, ale także głęboka refleksja nad ludzkimi uczuciami i relacjami.

Autorka wydała ta powieść poraz drugi, różni się od tej pierwszej.

Polecam Wam ogromnie 😍

Gratuluję autorce i życzę dalszych sukcesów 📚

Dziękuję bardzo wydawnictwu za egzemplarz ❤️

Współpraca reklamowa, barterowa 🙂

Informacje dodatkowe o Ognista sukienka:

Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2020-01-13
Język oryginału: Polski
Dodał/a opinię: Patka96x

Tagi: bóg

Zobacz opinie o książce Ognista sukienka

Kup książkę Ognista sukienka