Okładka książki - Ptaszynka 3

Ptaszynka 3

Tom 3 cyklu Bracia Davies

Po raz trzeci możemy przeżywać zwariowane wydarzenia z życia bohaterów oraz decyzje,które owocowały w ogromną ilość emocji.
💜Postać Hope przyprawiała mnie o uśmiech na twarzy,smutek a nawet niepokój.Wszystko to za sprawą tego,co przeżywała i z czym musiała się zmierzyć.Jest to dowód na to,że życie bywa nieprzewidywalne.Czasem nie wszystko możemy zaplanować a hormony przyprawiają o zawrót głowy.
💜Natomiast Anthony pokazał się ze swojej lepszej i bardzo cierpliwszej strony.Swoim zachowaniem,zazdrością i pewnością siebie zyskał w moich oczach.Jego ochrona Hope przed swoim ojcem mnie rozczuliła-takiego mężczyzny każda chciałaby mieć obok siebie.

💜Bracia Davis nie pozwalają o sobie zapomnieć.Swoim zachowaniem i zabawnymi ripostami przyprawiali o uśmiech i rozluźnienie w fabule.Ich się kocha za nic i za wszystko.

💜Historia jest świetną kontynuacją bohaterów,która pokazuje,że nic nie można zaplanować a narzucone obowiązki przytłaczają.Jednak siła miłości bywa ogromna i dzięki niej można wiele zdziałać.

💜W książce odnajdziecie wiele emocjonujących chwil oraz wydarzeń,które przynoszą zaskakujące momenty.Dzięki temu nie będziecie się nudzić podczas czytania.

💜Koniecznie przeczytajcie co ciekawego wydarzyło się w III tomu Ptaszynki

Kup książkę Ptaszynka 3

Ptaszynka
Katarzyna Strawińska0
Okładka ksiązki - Ptaszynka

Hope Clinton to dwudziestoletnia studentka pierwszego roku literatury amerykańskiej. Dziewczyna robi wszystko, aby utrzymać mieszkanie, które dzieli z...

Ptaszynka 2
Katarzyna Strawińska0
Okładka ksiązki - Ptaszynka 2

Hope budzi się w mieszkaniu całkiem sama. Szybko dociera do niej, że Anthony odszedł, a wszystko, co było między nimi, jest już skończone. Zrozpaczona...