Okładka książki - Rzeźbiarka jesiennych mgieł

Rzeźbiarka jesiennych mgieł

Tom 3 cyklu Leśne pejzaże

🍂 „𝓡𝔃𝓮ź𝓫𝓲𝓪𝓻𝓴𝓪 𝓳𝓮𝓼𝓲𝓮𝓷𝓷𝔂𝓬𝓱 𝓶𝓰𝓲𝓮ł” 𝓙𝓸𝓪𝓷𝓷𝓪 𝓢𝔃𝓪𝓻𝓪ń𝓼𝓴𝓪🍂

Szczęście ma smak jesiennych owoców

▪𝗥𝗘𝗖𝗘𝗡𝗭𝗝𝗔 ▪

„Rzeźbiarka jesiennych mgieł” to jakże otulająca i kojąca opowieść o miłości, zawirowaniach życiowych i o pogodzie - tej jesiennej - która nie raz zachwyca kolorami, a innym razem wprowadza człowieka w ponury nastrój swoją aurą. 🍂

Joanna Szarańska stworzyła otulająca serię książek „Leśne Pejzaże” które wprowadzają czytelnika w odpowiedni nastrój, zgodnie z porami roku. Pierwszy i drugi tom oczarował mnie do tego stopnia, że musiałam sięgnąć po trzecią część! „Rzeźbiarka jesiennych mgieł” wprowadza iście jesienny klimat. 🍂

Każda strona przesycona jest emocjami. Autorka zabiera nas w niesamowitą podróż, gdzie możemy żyć razem z bohaterami, dobrze poznać ich historie, by potem na koniec pokochać za całokształt. Pani Joanna stworzyła mądrą, pełną emocji historie, która wzruszy nawet najtwardsze serce. Uzmysławia, że każdy z nas ma w sobie tę siłę by podnieść się z każdej, nawet najgorszej sytuacji. Otuliła mnie ta powieść, swoją naturalnością.

Od pierwszej strony czułam się oczarowana tą historią, urzekła mnie magia miasteczka, w którym mieszkali bohaterowie. Jeśli chodzi o charakterystykę postaci, to autorka stanęła na wysokości zadania, stworzyła tak autentycznych, a zarazem sympatycznych bohaterów, że nie sposób ich nie polubić. Podczas czytania pozwoliłam sobie na chwilę wzruszenia i uśmiechu, bowiem autorka stworzyła tak piękną historię, że jestem pod wrażeniem do teraz.

„Rzeźbiarka jesiennych mgieł” to otulająca i wprowadzająca w nostalgiczny nastrój opowieść o życiu, o ranach z przeszłości, o obcowaniu z naturą i o miłości do zwierząt! To wszystko przepełnione jest jesiennym klimatem, który idealnie oddaje urok tej pory roku. Autorka w bardzo obrazowy i plastyczny sposób opisała tę historię, że czytelnik podczas lektury może poczuć zapachy jesieni i zakosztować smaku pieczonej szarlotki ❤ Polecam z całego serca całą serię „Leśne Pejzaże” ❤

Informacje dodatkowe o Rzeźbiarka jesiennych mgieł:

Wydawnictwo: Czwarta Strona
Data wydania: 2024-09-11
Dodał/a opinię: Małgosia Szydlak

Zobacz opinie o książce Rzeźbiarka jesiennych mgieł

Kup książkę Rzeźbiarka jesiennych mgieł

Malarka wiosennych łąk
Joanna Szarańska0
Okładka ksiązki -  Malarka wiosennych łąk

Nadzieja ma kolor wiosennej łąki. Maria jest malarką i od dawna marzy o własnej galerii. Gdy jednak zostaje zdradzona przez jedną z najbliższych osób...

Cztery płatki śniegu
Joanna Szarańska0
Okładka ksiązki - Cztery płatki śniegu

Ciepła i pełna humoru książka, idealna na czas przedświąteczny. Zbliżają się święta Bożego Narodzenia. Mieszkańcy niewielkiego miasteczka przygotowują...