Okładka książki - The Grandest Game. Tom 2. Godni rywale

The Grandest Game. Tom 2. Godni rywale

Książka ta jest kontynuacją serii i najlepiej zacząć od początku by poznać bohaterów i zasady gry. To ulubiona seria mojej nastoletniej córki, która stwierdziła, że jeśli miałaby polecić jedną serię książkową właśnie nastolatkom to byłaby ta, a ja się wcale nie dziwię, gdyż w książkach tych nigdy nie ma nudy i zazwyczaj dzieje się coś zabawnego.
W tym tomie od razu wpadamy w wir akcji, ciągle odkrywamy nowe sekrety i powiązania, a sama gra toczy się dalej i jest coraz ciekawsza. Pięć osób, z których każda chce wygrać miliony, a być może uda im się zdobyć też coś innego.
Znów mogę zachwycić się tym jak autorka wykreowała bohaterów, z których każdy ukrywa coś z przeszłości. Ich wspólne relacje i dialogi to prawdziwa uczta dla czytelnika.
W tej książce znajdziesz wszystko co najlepsze, łamigłówki (może tobie uda się rozgryźć zagadkę przed bohaterami),miłość, skrzętnie ukrywane tajemnice, no i to napięcie między bohaterami, które aż przeszywa czytelnika.
Czy po tej recenzji jesteś gotów by wejść do gry?

Informacje dodatkowe o The Grandest Game. Tom 2. Godni rywale:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2025-10-29
Tytuł oryginału: Glorious Rivals
Dodał/a opinię: Diana Wiszniewska

Tagi: Proza (w tym literatura faktu) dla dzieci i młodzieży Beletrystyka dla dzieci i młodzieży Interest age: from c 15 years

Zobacz opinie o książce The Grandest Game. Tom 2. Godni rywale

Kup książkę The Grandest Game. Tom 2. Godni rywale

The Inheritance Games. Ostatni gambit
Jennifer Lynn Barnes0
Okładka ksiązki - The Inheritance Games. Ostatni gambit

Ostatni gambit to trzeci tom cyklu młodzieżowego The Inheritance Games. Avery Kylie Grambs jakiś czas temu odziedziczyła ogromny majątek po zmarłym miliarderze...

The Inheritance Games. Tom 5. Games Untold
Jennifer Lynn Barnes0
Okładka ksiązki - The Inheritance Games. Tom 5. Games Untold

Nowa kolekcja opowieści obfitujących w romantyczne uniesienia, luksusy i tajemnice wprowadza czytelników jeszcze głębiej w uniwersum bestsellerowej serii...