🌟Lubisz nieoczywiste historie z działaniami mafijnymi w tle?Jeśli tak,to musisz sięgnąć po Tony’ego Angel.Swoimi działaniami,sposobem zachowania bądź kombinowaniem na dwa fronty wzbudza wiele emocji.Rozwiązanie zagadek,znalezienie haków na mafiosów oraz przekazywanie im policji nie jest takie proste.Tony musi się niezwykle nakombinować,aby nie zostać rozszyfrowany.Cztery lata pracy dla mafii powoduje,że odnajduje się perfekcyjnie w swoich działaniach.Potrafi zadziałać cuda,analizując krok po kroku każdy element zagadkowej historii.
🔥Powieść pokazuje nam świat mafijny i służb „od środka”.Jest to bardzo realna historia dzięki przedstawionym działaniom,rozmowom w czterech ścianach,trudnych decyzjach.Każdy szczegół tej lektury potrafił mnie zaskoczyć-począwszy od poznania prawdziwych działań bliskich osób tytułowego bohatera,zbyt szybkiej śmierci-kończąc na poznaniu zaskakujących decyzji,które przyprawiły o zawrót głowy.
🔥Wplątanie do historii zakazanego romansu,poznanie prawdziwego oblicza byłej,rozszyfrowania prawdziwego przyjaciela bądź zaakceptowanie decyzji przełożonych bywa naprawdę trudne.
🔥 „Tony Angel.Piekielna Omerta” to powieść o ogromnej odwadze w wejścia świat mafii i pracy,która każdego dnia przybliża do niespodziewanej śmierci.Jest to również historia o nowo rosnącym uczuciu,które z góry skazane jest na porażkę i walce ze złem,by służby prawa odnalazły odpowiedzi na pytania.
📕Książka jest idealna dla osób kochających dobrą literaturę z możliwością odkrywania tajemnic i poznania prawdy na temat mafijnych działań.To również obraz agenta potrafiącego zostawić na lata swoje życie i całkowicie oddać się niebezpiecznej służbie.
🌟Ogromnie podobała mi się historia Tony’ego i dlatego wam ja polecam
Wydawnictwo: Osobliwe
Data wydania: 2024-07-15
Język oryginału: Polski
Barbara Dębska
Agent specjalny Chester Bennett od czterech lat pracuje pod przykrywką dla Federalnego Biura Śledczego, gdzie wciela się w rolę Tony'ego Angela. Kosztem...