Okładka książki - Tylko jedna chwila

Tylko jedna chwila

👉Jedno wydarzenie powoduje,że życie wielu osób diametralnie się zmienia.Myślenie,że znaliśmy najbliższa osobę okazuje się błędne.Intrygi sprzed lat,szalone decyzji i tajemnice Aleksandy ujrzą wreszcie światło dzienne.
Joanna od lat była obarczona troską o najbliższych nie zaznajac od nich dobrego słowa i podziękowania.
Podziwiałam jej cierpliwość,dobroć i oddanie rodzinie kosztem własnego szczęścia.

Czytając książkę na przemian uśmiechałam się i wzruszyłam.
Bohaterowie mogliby być jednymi z nas.Doświadczali ogromu emocji spowodowanych odkrywanymi tajemnicami.
Trzymałam mocna kciuki za Joanne i jej walkę o swoje szczęście i lepsza przeszłość.

Historia pokazuje jak jedno wydarzenie burzy świat wielu osób.A osoba,która miała być przykładem i chlubą zostaje zdemaskowana-ukazując prawdziwe oblicze.

Lektura skłania do refleksji i przemyśleń.Prawda zawsze ujrzy światło dzienne a dobroć powróci do osoby,która okazuje go innym.

Bardzo wzruszająca i emocjonalna powieść,która gorąco Wam polecam💙Wielokrotnie łezka zakręci się w oku podczas czytania.
Czas spędzony z nią nie będzie stracony📖

Informacje dodatkowe o Tylko jedna chwila:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2022-09-07
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

POLECANA RECENZJA

Zobacz opinie o książce Tylko jedna chwila

Kup książkę Tylko jedna chwila

Poza sezonem. Nowego początki
Sylwia Markiewicz0
Okładka ksiązki - Poza sezonem. Nowego początki

Nadmorski klimat, urokliwy pensjonat... Stenia Waleńczuk mieszka w Chłapowie. Uciekając przed samotnością, postanawia otworzyć nietypowy pensjonat: czynny...

Jeszcze jeden rok
Sylwia Markiewicz0
Okładka ksiązki - Jeszcze jeden rok

Beata nie ma łatwo w życiu - jest po rozwodzie, spłaca kredyt za ojca, zmaga się z nerwicą i dodatkowo nie może się porozumieć z rodziną. Jedyną odskocznią...