Poprzedni tom wzbudził moje szybsze bicie serca a ta książka dostarczyła mi mnóstwa istotnych informacji i prawdy pozwalając zrozumieć działania postaci.
Ukryte tajemnice i zemsta jest swietnie wplatana w fabule czyniąc ja spójna.Początkowo nie mogłam zrozumieć beztroskiego i szybkiego zaanagażowania bohaterki.Wraz z rozwojem zdarzeń wszystko nabiera wyjaśnień.W czasie samotności,bólu,kłopotów i zmartwień warto zaszaleć,nie myśleć oraz nie analizować.Porwać się namiętności,by wreszcie poczuć,że życie umyka przez palce!Gorące sceny rozgrzewają do czerwoności powodując wypieki na twarzy i niedowierzanie.
Autorka nie ogranicza się tylko do historii głównych postaci.Dodając kłopoty przyjaciółki,rozrywkowy tryb życia Christophera,spotkanie dawnej miłości oraz zaskakujace zwroty akcji powodują,że czyta się w ekspresowym tempie książkę.
Bardzo podobało mi się takie działanie ze strony pisarki.Postawiła na same fakty i dynamiczne wydarzenia.Przewrotność decyzji bohaterów jest ogromna!I Nic nie jest pewne w tej lekturze.
Zainteresowała mnie bardzo postać Cornelii,która przeszła wiele.Chętnie poznałabym bliżej jej historię i czy odnajdzie upragnione szczęście…😉
Gorąco polecam poznanie nieprzewidywalnych losów Flory i Raphael’a z błędami przeszłości najbliższych,które przyczyniły się do cierpienia wielu osób.Będziecie się z lekturą niesamowicie bawić.Gwarantuję,że pobudzi wam wyobraźnię!!!
Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2023-04-25
Barbara Dębska
Dwudziestodwuletnia Liza, przyszła panna młoda, pozornie ma wszystko: ukochane studia, pracę i bajecznie przystojnego narzeczonego, którego zazdroszczą...