Zauroczenie…
Porwanie…
Tortury…
Zagmatwana historia…
Zaskakujące zwroty akcji…
🌹Historia, która bardzo delikatnie się zaczyna, a potem przekształca w prawdziwie gangsterski film akcji.
🌹Główna bohaterka - Amelia, która zauroczyła się w tak zwanej internetowej „randce”, a która to, jak się później okazuje ciągnie za sobą przerażające konsekwencje.
🌹Czarnooki oprawca, który wzbudza jednocześnie strach, ciekawość i pożądanie.
🌹Trudne wybory i decyzje, po podjęciu których, już nic nie może, nie być takie samo, ani w życiu Amelii, ani w życiu jej najbliższych i wiele, wiele totalnie różnorodnych wątków, które sprawią, że „Wplątana” zabiera czytelnika w podróż ekstremalnym rollercoasterem emocji.
🌹Jest pikantnie i namiętnie.
🌹Jest też brutalnie i na prawdę przerażająco.
🌹A w tym wszystkim dwoje zakochanych do szaleństwa w sobie ludzi.
🌹To zaskakujące, jak wiele, nieświadomie może zniszczyć rodzina. Do jakich rzeczy, mogą doprowadzić decyzje i wybory z przeszłości i w przypadku tej dwutomowej historii, zawartej w jednej książce, tak właśnie jest.
🌹🌹🌹 Jedno jest pewne, ta książka jest tak wciągająca,że nie można przejść obok niej obojętnie. Świetnie napisana i bardzo interesująco napisana fabuła. Pióro autorki, aż się prosi o kolejne tak rewelacyjne książki i miejmy nadzieję, że to szybko nastąpi! Nowe piękne wydanie, zarówno okładka, jak i sam środek i prawdziwa gratka dla nowych czytelników, że od razu mogą przeczytać dwa tomy, w jednym, bo pierwszy tak się kończy, że nie mając pod ręką drugiego, mielibyście ochotę „udusić” 🤭 autorkę.
Historia, która na pewno, nie pozwoli o sobie zapomnieć i zostanie z Wami na dłużej.
Gorąco polecam i gratuluję Anetce, kolejnej świetnej książki wydanej w selfpublishingu. To na prawdę ciężki kawałek chleba, więc zachęcam was do zajrzenia na stronę autorki www.abobarska.pl i zamawiania zarówno „Wplątanej 1 i 2”, jak i pozostałych książek Anetki.
Data wydania: 2024-06-05
Tytuł oryginału: Wplątana
Język oryginału: Język Polski
EroticBooksLover
Przeprowadzka z ukochanej Gdyni do Katowic zupełnie mi się nie uśmiechała, ale los zdecydował za mnie. Nie miałam wyjścia, znalazłam więc mieszkanie w...
Z pozoru idealny mężczyzna - czarujący i tajemniczy wysyła wiadomość.Jego pewność siebie sprawia, że potrafi okręcić wokół palca każdą kobietę. Ją również...