Zaproszenie do raju

Historia całkowicie mnie zaskoczyła tym,co w niej otrzymujemy.Diana zgadza się na niezobowiązujące relacje w raju.Poznany Mistrz doprowadza do obłędu,dając jej wszystko co kocha!Jest tajemniczo,odważnie,z olbrzymią ilością intryg i sekretów!Każda z pojawiających się postaci ma swoją rolę,która dopełnia całą historię.Szalona przyjaciółka Cyśka dodaje większego szaleństwa swoją osobą i tekstami.Bardzo ją polubiłam,ponieważ mówi wprost to,co myśli.

🔥Nie jest to lektura dla każdego,ponieważ pokazuje otwartość seksualną i godzenie się na rzeczy,które duża ilość osób nigdy by się nie zgodziłaWyobraźnia wręcz szaleje tym,o czym czytamy.W konsekwencji każdy jest zadowolony..

🔥Oprócz tytułowego raju autorka pokazuje kobietę biznesu,która kocha wykonywaną pracę.Spełnia się zawodowo i dzięki pomocy decyduje się na odważne kroki.To bardzo mi się podobało-nie boi się wyzwań i nie ulega szantażowi…

🔥Często zachowanie Diany było trudne do zrozumienia,ponieważ sama gubi się w swoich pragnieniach.Całościowo polubiłam ją i trzymałam kciuki,by jej decyzje były słuszne.

🔥Ogromnym zaskoczeniem i niedowierzaniem jest zakończenie!Przecież tak nie powinno być!Tajemnica goni tajemnice,które są jeszcze do odkrycia.
I ja się pytam?Kiedy dalsze losy Diany?

➡To musicie przeczytać-gorąco polecam

Informacje dodatkowe o Zaproszenie do raju:

Wydawnictwo: Amare
Data wydania: 2024-02-14
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Zobacz opinie o książce Zaproszenie do raju

Kup książkę Zaproszenie do raju

Złote góry