Okładka książki - Żniwiarz cienia. Lena. Tom 3

Żniwiarz cienia. Lena. Tom 3

🕵️‍♀️ O CZYM JEST TA KRYMINAŁOWA ZAGADKA?

Gdy znika partnerka wpływowego komisarza policji,śledztwo prowadzi sierżant Lena Silewicz. Młoda, ambitna i uparta policjantka. Sprawa szybko wikła ją w świat policyjnych układów, toksycznych namiętności i kłamstw. Na miejscu zbrodni morderca zostawia przerażający ślad: dwa słowa – „Żniwiarz Cienia”.

🤔 DLA KOGO JEST TA KSIĄŻKA?

· Dla fanów polskich kryminałów i thrillerów psychologicznych.
· Dla osób, które lubią bohaterki z ciemniejszą przeszłością i wewnętrznymi demonami.
· Dla czytelników ceniących dopracowaną fabułę, gdzie każdy szczegół ma znaczenie.

✨ CO WYRÓŻNIA „ŻNIWIARZA CIENIA”?

· Nietuzinkowa bohaterka. Lena Silewicz to postać, która z determinacją walczy o swoją pozycję i prawdę.
· Mroczna atmosfera Książka od pierwszej strony wciąga w klimat niepewności i napięcia.
· Rollercoaster emocji. Powieść bada, jak silne uczucia (miłość, zazdrość, gniew) mogą popchnąć ludzi do skrajnych czynów.

📖   "Żniwiarz cienia" to trzeci tom cyklu kryminalnego z policjantką Leną Silewicz. Książkę można czytać nie znając poprzednich części, choć są w niej do nich nawiązania. To solidny, mroczny kryminał, który z pewnością usatysfakcjonuje fanów Katarzyny Bondy i gatunku. Jeśli lubisz psychologiczną głębię, zaskakujące rozwiązania i silną bohaterkę, to pozycja dla ciebie! 📚✔️

Moja ocena: 10/10 🌟

Kup książkę Żniwiarz cienia. Lena. Tom 3

Miłość czyni dobrym
Katarzyna Bonda0
Okładka ksiązki - Miłość czyni dobrym

Zło, którego się dopuszczają, niewiele różni się od krwawych zbrodni. Wywołuje cierpienie, bezpowrotnie łamie ludzkie życie. Jednak w oszustach jest...

Efekt morza
Katarzyna Bonda0
Okładka ksiązki - Efekt morza

Zaginięcie Marty Berg Tajemnicze zniknięcie dziewiętnastolatki wstrząsnęło całym krajem. Mimo intensywnych działań prowadzonych przez policję, detektywów...