Okładka książki - Biochemia z elementami biochemii klinicznej. Dla medycznych studiów licencjackich

Do rąk czytelników oddajemy podręcznik, który powstał z myślą o studentach medycznych studiów licencjackich. Książka została przygotowana przez wspaniały i zgrany zespół autorski.

Biochemia to podstawa do zrozumienia farmakologii, interny, neurologii. Tworzy pomost pomiędzy medycznymi naukami podstawowymi a klinicznymi. Pomaga w lepszej komunikacji z zespołem medycznym. Konkretna wiedza biochemiczna przekłada się również na jakość opieki nad pacjentem.

Książka z pewnością zainteresuje studentów, ratowników, położne i pielęgniarki i wszystkich poszukujących wartościowej wiedzy klinicznej.

Informacje dodatkowe o Biochemia z elementami biochemii klinicznej. Dla medycznych studiów licencjackich:

Wydawnictwo: PWN
Data wydania: 2025-07-17
Kategoria: Medycyna i zdrowie

Tagi: Biochemia Położnictwo (pielęgniarstwo) Pielęgniarstwo i usługi pomocnicze medycyny

Kup książkę Biochemia z elementami biochemii klinicznej. Dla medycznych studiów licencjackich