Okładka książki - Café Chaos. Fasolowa katastrofa

Café Chaos. Fasolowa katastrofa

Jedna niewinna pomyłka wystarczy, żeby zamienić spokojny dzień w totalną katastrofę!

Hope Kruszonka mieszka razem z rodzicami, starszą siostrą Stacey w mieszkaniu nad rodzinną kawiarnią - ,,Pod Kruszonką".

Hope próbuje w końcu trochę odetchnąć od rodzinnych dramatów i skupić się na byciu ,,zwyczajną nastolatką". Problem w tym, że jej mama przez pomyłkę zamawia tysiąc puszek fasoli, a to oznacza tylko jedno - Café Chaos znów wpada w wir absurdalnych sytuacji i szalonych pomysłów na uratowanie biznesu. W międzyczasie Hope próbuje odnaleźć się w szkolnej rzeczywistości, odkryć swój talent i zmierzyć się ze Skylar, swoją rywalką.

Gdy sprawy zaczynają się komplikować, okazuje się, że bycie sobą wcale nie jest takie proste - zwłaszcza kiedy wszystko wokół przypomina jedną wielką katastrofę. ,,Café Chaos. Fasolowa katastrofa" to zabawna, dynamiczna i bardzo prawdziwa historia o dorastaniu, rodzinie i codziennych problemach, z którymi łatwo się utożsamić.

Informacje dodatkowe o Café Chaos. Fasolowa katastrofa:

Wydawnictwo: Wilga
Data wydania: 2026-06-03

Tagi: Proza (w tym literatura faktu) dla dzieci i młodzieży Dzieci od ok. 9 lat

Kup książkę Café Chaos. Fasolowa katastrofa

Klub przyjaciół nie do pary
Catherine Wilkins0
Okładka ksiązki - Klub przyjaciół nie do pary

Idealna książka dla dorastających dziewczyn - poruszono w niej wiele problemów młodych ludzi w tym wieku: skomplikowane relacje koleżeństwa i przyjaźni;...

Mój szkolny musical i inne męczarnie
Catherine Wilkins0
Okładka ksiązki - Mój szkolny musical i inne męczarnie

Jessica uwielbia rysować i już nie może się doczekać, kiedy opowie kolegom o nowym superpomyśle na komiks. Problem w tym, że cała szkoła żyje tylko przygotowaniami...