Okładka książki - Corrupted Union

Corrupted Union

Drugi tom zagranicznej serii mafijnej!

Keir

Córka gubernatora wpakowała się w ogromne kłopoty. Jeżeli ją ochronię, jej ojciec stanie się moim dłużnikiem, nic nowego. A najlepszym sposobem, aby zapewnić jej bezpieczeństwo, jest zawarcie z nią małżeństwa.

Gdzie tkwi haczyk? Dziewczyna ma faceta, którego nie zamierza się pozbyć. Taka niechętna panna młoda to żaden problem, dla kogoś takiego jak ja.

Rowan

Jak to możliwe, że nadszedł czas, gdy reguły przestały mieć dla mnie znaczenie?

Robiłam wszystko, żeby uszczęśliwić swoich rodziców.

Ale gdy wytatuowany irlandzki gangster mający metr osiemdziesiąt wzrostu wkracza do naszego domu, całe moje życie zaczyna się walić jak domek z kart.

Właśnie obudziłam się z pierścionkiem wytatuowanym na palcu i zaczynam myśleć, że już nie ma szans, abym wróciła do tego, co było wcześniej.

Książka zawiera treści nieodpowiednie dla osób poniżej osiemnastego roku życia.

Informacje dodatkowe o Corrupted Union :

Język oryginału: Angielski
Tłumaczenie: Grzywa Mateusz

Kup książkę Corrupted Union

Corrupted Union - opinie o książce

Jest to tom drugi cyklu The Byrne Brothers i tutaj poznajemy drugiego Byrneya, a konkretnie Keira. Motyw mafii w tym tomie jest widoczny, ale nie gra głównej roli, jest tylko dalszym tłem historii.

Akcja skupia się no Ro, jej ojcu gubernatorze oraz jej chłopaku. Byrne włamuje się do domu i chce nakłonić burmistrza do zmiany decyzji w sprawie wyboru komisarza, tam właśnie pierwszy raz spotyka jego córkę.

Ona odkrywa coś strasznego w domu swojego chłopaka z czym zwraca się do Keira. Od tej pory grozi jej niebezpieczeństwo przez co w szybkim tempie, bez świadomości przez odurzanie jej staje się panią Byrney. Ale czy jest tym faktem załamana lub wściekła?

Kolejna część, którą również przyjemnie i szybko się czytało. Spokojnie można czytać książkę bez znajomości poprzedniej. Wciąga, jest napięcie, są zwroty akcji, tajemnice, ale jest też romantycznie i erotycznie. Niestety drobne błędy również się pojawiają, ale nie rażą aż tak mocno. Naprawdę jest to kolejna książka z tego gatunku z którą miło spędziłam czas. Może to znak, żeby częściej sięgać po ten gatunek? Kto wie. ?

Silent Vows
Jill Ramsower 0
Okładka ksiązki - Silent Vows

Zagraniczna autorka romansów mafijnych w Polsce! Historia z motywami: age gap, enemies to lovers oraz aranżowane małżeństwo.   Dla fanów Złączonych honorem...

Vicious Seduction
Jill Ramsower0
Okładka ksiązki - Vicious Seduction

Oran Lina Schultze to pionek. Lśniący kawałek plastiku, który wykorzystam w moim planie zemsty. Uwiodę ją, a później zamierzam się chełpić nowym nabytkiem...

Opad
Opad