Ruka uznaje się za dziewczynę Kazuyi, jeszcze bardziej pogłębiając podejrzliwość Mami w stosunku do chłopaka. Co więcej, ta spotyka przypadkiem Mizuharę i dostrzega w jej ręce torebkę, którą wcześniej widziała w mieszkaniu Kazuyi! Podejrzliwa dziewczyna w końcu dociera do sedna sprawy i zaczyna interesować się babcią Kazuyi! Oto pełen zamieszania tom 10!
Nie przegapcie randki z Mizuharą w szkolnym mundurku i innych emocjonujących wydarzeń!
Wydawnictwo: Waneko
Data wydania: 2022-05-25
Kategoria: Komiksy
Film z Mizuharą w roli głównej jest bliski ukończenia. Gdy babcia Sayuri przybywa zobaczyć miejsce, gdzie odbędzie się premiera, traci przytomność. Mizuhara...
Kazuya deklaruje Mizuharze, że pomoże jej spełnić marzenie, jakim jest pokazanie babci filmu z udziałem wnuczki! Postanawia zebrać środki za pomocą platformy...
Przeczytane:2022-06-01, Ocena: 4, Przeczytałem,
CHŁOPAK I DZIEWCZYNY
To już dziesiąty tomik ,,Dziewczyny do wynajęcia". Ale, jak zwykle zresztą, dzieje się tu dużo, intensywnie pod względem emocji i z humorem. Miłośnicy serii będą więc jak zwykle zadowoleni, bo zabawa jest przednia i zapada w pamięć.
W życiu Kazuyi dzieje się coraz więcej. Kolejne dziewczyny zaczynają coś do niego czuć, a on sam chciałby zdobyć Mizuharę i nie może do końca odnaleźć się w tym wszystkim. A problemów nieustannie przybywa.
Tymczasem Mami jest coraz bardziej podejrzliwa. A to prowadzi ją do kolejnych odkryć. Czy jednak pozna prawdę? A jeśli tak, co z tego wszystkiego wyniknie?