Okładka książki - Flash  Rebelia łotrów, tom 2

Flash Rebelia łotrów, tom 2

Drugi tom serii Flash, poświęconej bohaterowi, którego przygody można również śledzić w serialu telewizyjnym.

W Rewolucji Łotrów poznajemy bliżej grupę nieprzejednanych wrogów Flasha. Łotry stanowią drużynę, armię i dysfunkcjonalną rodzinę jednocześnie. Żyją według trzech prostych zasad: nie zabijać, trzymać się z daleka od narkotyków i zgarniać jak największe łupy.

Kiedy Flash, przerzucony w inną czasoprzestrzeń przez moc prędkości, zdoła odnaleźć drogę do domu, zastanie Central City w chaosie, bowiem Łotry zbuntowały się przeciwko swojemu dawnemu przywódcy, Kapitanowi Chłodowi, i nikt nie jest w stanie im się przeciwstawić.

Informacje dodatkowe o Flash Rebelia łotrów, tom 2:

Wydawnictwo: Egmont
Data wydania: 2016-08-17
Kategoria: Komiksy

Kup książkę Flash Rebelia łotrów, tom 2

Flash Rebelia łotrów, tom 2 - opinie o książce

400 polymer clay designs. A Collection of Dynamic & Colorful Contemporary Work
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - 400 polymer clay designs. A Collection of Dynamic & Colorful Contemporary Work

Unique creations by top artists such as Nan Roche, Cynthia Toops, Barbara McGuire, and Gwen Gibson make this the best showcase of polymer clay work ever...

Król i Pan. Jubileuszowy Akt Przyjęcia Jezusa Chrustusa za Króla i Pana
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Król i Pan. Jubileuszowy Akt Przyjęcia Jezusa Chrustusa za Króla i Pana

Są karty historii polskiego Kościoła, które stają się dla wielu pokoleń symbolem wiary naszego narodu. Takim wyjątkowym wydarzeniem było proklamowanie...