Okładka książki - Habemus Papam Leon XIV

Habemus Papam Leon XIV

Wybór nowego papieża to wydarzenie ważne dla całego Kościoła. Jednak to nie koniec - to dopiero początek wspólnej drogi. Papież Leon XIV został powierzony naszej modlitwie. Potrzebuje wsparcia od wiernych na całym świecie.

Dzięki tej publikacji poznasz bliżej osobę nowego Ojca Świętego i wesprzesz go modlitwami zamieszczonymi wewnątrz, m.in. Nowenną wiernych o błogosławiony pontyfikat.

Niech Chrystus prowadzi nowego papieża ­Leona XIV, niech nad nim czuwa i obdarza go mądrością, wiarą, nadzieją oraz miłością!

Informacje dodatkowe o Habemus Papam Leon XIV:

Wydawnictwo: Rafael
Data wydania: 2025-05-14
Kategoria: Duchowość, religia

Tagi: Chrześcijaństwo

Kup książkę Habemus Papam Leon XIV

Włoski Fiszki PLUS dla średnio zaawansowanych 2
Okładka ksiązki - Włoski Fiszki PLUS dla średnio zaawansowanych 2

Włoski Fiszki PLUS dla średnio zaawansowanych 2 (B1-B2) to pakiet będący częścią rozbudowanego systemu nauki, dzięki któremu szybko i skutecznie nauczysz...

Okładka ksiązki - Neuroróżnorodność na polskich uczelniach. Doświadczenia osób studiujących: w spektrum autyzmu, z ADHD i z dysleksją

Autorzy publikacji mają nadzieję, że publikacja ta będzie interesującym źródłem wiedzy dla nauczycieli akademickich, studentów, przedstawicieli władz uczelni...